Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπογραφή σύμβασης εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή δεξαμενών ύδρευσης στις Κοινότητες Ριζού και Καλυβίων Σκύδρας»

Υπογράφτηκε στο Δημαρχείο Σκύδρας, την Τρίτη 2 Απριλίου 2019, η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: «Κατασκευή δεξαμενών ύδρευσης στις Τ.Κ. Ριζού και Καλυβίων Δήμου Σκύδρας» μεταξύ της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου και της εκπροσώπου της αναδόχου «Κοινοπραξίας Βιργινίας Ρώσσιου - Γεωργίου Ζαρκάδα».

Οι εργασίες περιλαμβάνουν την κατασκευή δύο διθάλαμων δεξαμενών ύδρευσης χωρητικότητας 425 m3 η κάθε μία και την κατεδάφιση του παλαιού υδατόπυργου των Καλυβίων. Επίσης, θα κατασκευαστεί αγωγός 153 μέτρων για τη σύνδεση των δεξαμενών με τις υπάρχουσες υδρευτικές γεωτρήσεις και τα αντλιοστάσια των δεξαμενών.

Το έργο ανέρχεται στο ποσό των 525.805,00 € (αρχικός προϋπολογισμός, χωρίς Φ.Π.Α.) και χρηματοδοτείται από το Ε.Σ.Π.Α. μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σκοπός του έργου είναι η βελτίωση της διαχείρισης του πόσιμου ύδατος (μείωση απωλειών και βελτίωση ποιότητας του παρεχόμενου πόσιμου ύδατος).

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης τόνισε τα εξής: «Ξεκινάει άμεσα η υλοποίηση ενός ακόμη έργου ζωτικής σημασίας στις Κοινότητες του Ριζού και των Καλυβίων του Δήμου μας που αποδεικνύουν, τόσο την ισόρροπη ανάπτυξη σ΄όλη την επικράτεια του Δήμου μας όσο και τη συνέπεια των λόγων μας. Συνεχίζουμε δυναμικά!».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…