Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επεισόδια με πρόσφυγες στα Διαβατά (βίντεο)


Χάος στα Διαβατά, άγρια επεισόδια και φωτιές μέσα στα χωράφια από πρόσφυγες που εγκαταλείπουν το camp Διαβατών και συγκρούονται με την αστυνομία στην προσπάθεια τους να πάνε πεζοί στα βόρεια σύνορα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Γιατί πεδευουν τους ανθρώπους ας τους αφήσουν να πάνε εκεί που θέλουν με το ζόρι δεν τους κρατάς και απορώ μας λένε ότι τους δίνουν λεφτά κάθε μήνα αυτοί λένε ότι δεν έχουν να φάνε τελικά που πάνε τα λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα τελη με αρχές κάθε μήνα στην Έδεσσα, να δεις οτι κατεβαίνουν μαζικά απο τα ξενοδοχεία που είναι πληρωμένα. Πιάνουν θέση στα ΑΤΜ ,κοιτάζουν αν μπήκε ο μισθός και όπως ήρθαν φεύγουν.
      Αφού δεν πληρώνουν για στέγη, σίτιση, περίθαλψη,που λες να πηγαίνουν τα λεφτά??

      Διαγραφή
    2. Το Δουβλίνο 2 επιβάλει σε ενα κράτος μέλος, να κρατήσει σην επικράτεια τού, λαθρομετανάστες που εισήλθαν στην ευρωπαϊκή ένωση και εντοπίστηκαν στο πρωτο κράτος μέλος.
      Ποιο είναι το πρωτο κράτος μέλος και το ποιο κοντινό απο εκεο που εκστρατεύουν όλοι αυτοί, κυρίως απο τα τουρκικά χερσαία και θαλάσσια σύνορα.
      Η Ελλάδα
      Οποτε καταλαβαίνεις που παει το πράγμα.
      Επίσης μη σε δουλεύει κανένας.
      Μια χαρά τρώνε και χοιρινά και κοτόπουλα και απ όλα.
      Άσχετα αν όταν εμφανίζονται κάμερες και κανάλια κάνουν οτι τα πετάνε.
      Βλέπεις
      Έχει στηθεί μια τεράστια μπιζνα γύρω απο το μεταναστευτικό.
      Απο ΜΚΟ που ξέρουν σε ποια παραλία και πότε θα έρθουν πρόσφυγες.
      Απο αυτούς που ασχολούνται με την σίτιση, μέχρι τον τελευταίο ξενοδόχο που νοικιαζει στο κράτος για να φέρει ολους αυτούς.

      Διαγραφή
  2. ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΚΟ ΘΑ ΤΙΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ,ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΕΡΧΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.