Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με μεγάλες επιτυχίες ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών στους διασυλλογικούς αγώνες στην Καστοριά


Την Κυριακή 14 Απριλίου ο όμιλος μας συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στους διασυλλογικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην Λίμνη της Καστοριάς, με διοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς.
Συγκεκριμένα Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Εύα Κιοσελάκη και Μαρία Χόντου στο Διπλό Σκιφ κορασίδων Προαγωνιστικής κατηγορίας, ο Θάνος Σαββίδης στο Σκιφ Παίδων και η Αννέτα Αρετάκη στο Σκιφ Κορασίδων όπως και το ασημένιο μετάλλιο στο Σκιφ Νεανίδων.
Το Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν η Ευαγγελία Τσουκτορίδου στο Σκιφ Αρχαρίων Κορασίδων, η Δάφνη Μπαλλή στο Σκιφ Νεανίδων και οι Λάζαρος Φράγκος - Αγάθωνας Σταυρακάκης στο Διπλό Σκιφ Παίδων Αρχαρίων.
Επίσης είχαμε την τέταρτη θέση από τον Τσιτερίδη Λάζαρο στο Σκιφ Αρχαρίων Παίδων ,την τέταρτη θέση από τον Γιώργο Μπαντά στο Σκιφ Εφήβων,την τέταρτη θέση από τον Μυλωνά Σπύρο στο Σκιφ Παίδων και την πέμπτη θέση στο Σκιφ Εφήβων από τον Ιορδάνη Τάνο.
Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Σπύρος Ασπρογέρακας και Μισιροπούλου Ειρήνη όπως και μέλη του Δ.Σ. Στους αγώνες παραβρέθηκαν όλοι οι γονείς των αθλητών-τριων στηρίζοντας για μια ακόμα φορά τις προσπάθειες των παιδιών που αγωνίστηκαν.

Με εκτίμηση
Μπαλλής Π. Μιχαήλ
Γ. Γραμματέας
Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών
nogtt
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.