Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διεθνή διάκριση για τον ΝΟ Γιαννιτσών και την Φράγκου Ευαγγελία!



Με ενθύμια ένα ασημένιο μετάλλιο και μια Πέμπτη θέση επιστρέφει η αθλήτρια Φράγκου Ευαγγελία από το Πιεντιλούκο της Ιταλίας, όπου με τα χρώματα της εθνικής ομάδας μας έκανε περήφανους στην διεθνή ρεγκάτα "The Memorial Paolo d'Aloja" την εβδομάδα που μας πέρασε. 

Η αθλήτρια του ΝΟΓ αγωνίστηκε με την αθλήτρια Χαραλαμπίδου Ελένη του ΝΟΘ στο αγώνισμα της δικόπου νεανίδων. Αξίζει να σημειωθεί πως η φετινή διοργάνωση ήταν ιδιαίτερα αναβαθμισμένη με συμμετοχές από 30 και πλέον χώρες με πολύ δυνατά πληρώματα. Όλη η οικογένεια του ΝΟΓ και η Η.Ε. Καρατζόβα συγχαίρει την Ευαγγελία που όπως όλα δείχνουν έχει βάλει στόχο να χαρίσει πολλές σπουδαιές στιγμές στη χώρα μας. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν φυσικά και στους προπονητές Σπύρο Ασπρογέρακα και Ειρήνη Μυσιροπούλου για την άρτια προετοιμασία της, αλλά και στους γονείς της που τη στηρίζουν τόσα χρόνια.

Επιμέλεια: Αρετάκη Κυριακή




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.