Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας

Την Παρασκευή 19 Απριλίου και ώρα 10:30΄ συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. «Διαβίβαση της αριθ.πρωτ.8264/8-4-2019 ΑΙΤΗΣΗΣ για λήψη απόφασης αναφορικά με τις ενέργειες πληρεξουσίου δικηγόρου (σχετ. αριθ. 96/2018 απόφαση της ΟΕ)»
2. «Λήψη απόφασης αναφορικά με την έγκριση των αριθ.  πρωτ.  707/7949/05-04-2019 & 725/8317/09-04-2019 αποφάσεων  Δημάρχου»
3. Εισηγητική έκθεση Α’ τριμήνου έτους 2019 προς την οικονομική επιτροπή για την εκτέλεση του προϋπολογισμού.
4. Τροποποίηση αρχικής σύμβασης  «προμήθεια  ειδών  καθαριότητας και ευπρεπισμού»  κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 132    παρ. 2 του Ν. 4412/2016.   
5. Έγκριση των όρων δημοπράτησης της σύμβασης με τίτλο «Βελτίωση υποδομών κοινής ωφέλειας στον τομέα της άρδευσης του Δ. Αλμωπίας και συγκεκριμένα στη συντήρηση και επισκευή αντλητικών συγκροτημάτων του Δ. Αλμωπίας» με τη διαδικασία του Ανοικτού Διαγωνισμού μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) με το κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής. Εφαρμογή της εσπευσμένης διαδικασίας σύμφωνα με το άρθρο 43 παρ.19.1α του ν.4605/19 όπως αυτός τροποποιεί το ν.4412/19. 
6. Έγκριση πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης εκπόνησης μελέτης με τίτλο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ»
7. Έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών για το έργο με τίτλο « Διαμόρφωση χώρου αθλοπαιδιών στον αύλειο χώρο της ΜΕ»
8. Έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών για το έργο με τίτλο « Αντιμετώπιση του φαινομένου λειψυδρίας στην ΤΚ Νότιας»
9. Εκμίσθωση δημοτικής έκτασης που βρίσκεται στην Τ.Κ. Πιπεριάς
10. «Αποστολή της αριθμ. 04/2019 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής  του Δήμου Αλμωπίας, με θέμα: «Κατάρτιση και Εισήγηση Εκτελεστικής Επιτροπής προς την Οικονομική Επιτροπή  για το Προσχέδιο του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης του Δήμου Αλμωπίας, έτους 2019»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…