Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μία νίκη από τον τίτλο απέχει ο ΠΑΟΚ


Μία νίκη από την κατάκτηση του τίτλου απέχει, πλέον, ο ΠΑΟΚ, ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της περιόδου στη Super League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με 3-0 της Λαμίας στην κατάμεστη Τούμπα, διατήρησε το αήττητο που έχει στο πρωτάθλημα (24 νίκες, 3 ισοπαλίες) και την προσεχή Κυριακή στην Λάσρισα θα έχει την ευκαιρία με νίκη επί της ΑΕΛ να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Η Λαμία πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι στον πρωτοπόρο της Super League, αλλά στο τελευταίο 20λεπτο η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κατάφερε με δύο υπέροχα γκολ να «σφραγίσει» τη νίκη της και να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου του.

Οι Φθιώτες αντιστάθηκαν όσο μπορούσαν, είχαν μία μεγάλη ευκαιρία στο ξεκίνημα με τον Μπαράλες, ωστόσο, βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το τέρμα του Πέδρο Ενρίκε στο 34΄. Οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν έντονα παράπονα, διότι δεν έγινε fair play από τους γηπεδούχους ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος ο Μπαράλες. Ο Μάτος συνέχισε την φάση και με ασίστ έδωσε τη δυνατότητα στον Πέδρο Ενρίκε να ανοίξει το σκορ.

Η Λαμία άντεξε μέχρι το 78΄, όταν από ασίστ του Μπίσεσβαρ, ο Σάκχοφ με το δεύτερο του γκολ στο πρωτάθλημα, «έγραψε» το 2-0, με τον Ολλανδό πέντε λεπτά αργότερα να σκοράρει με δυνατό σουτ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.