Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εργασίες συντήρησης στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Κιλκίς


Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν σήμερα Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 και αύριο Παρασκευή.Σύμφωνα τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Πρόκειται για εργασίες κοπής χόρτων και καθαρισμού τάφρου στα ερείσματα εκατέρωθεν της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης Κιλκίς και στις δύο κατευθύνσεις. Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται σε όλο το μήκος της οδού εντός των γεωγραφικών ορίων του νομού Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των εργασιών (ώρα έναρξης 8.00 π.μ.) η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την ελεύθερη κάθε φορά λωρίδα κυκλοφορίας στα αμφίδρομα τμήματα της οδού.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τα χόρτα που έχουν αναπτυχθεί εμποδίζουν την ορατότητα και μειώνουν επικίνδυνα το λειτουργικό πλάτος της οδού.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.