Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεατρική παρουσίαση παραμυθιού στα Γιαννιτσά: «Η Χαρά και η Λύπη, δυο φίλες κολλητές»


Την Κυριακή 14 Απριλίου, στις 6.00 το απόγευμα, στην αίθουσα του Συλλόγου Ποντίων Γιαννιτσών (20ης Οκτωβρίου 40, 2ος όροφος, πάνω από τον Κωτσόβολο), ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος Θεάτρου «Θεατρικές Πινελιές» θα παρουσιάσει το παραμύθι της Μαρίας Ποπκιώση «Η Χαρά και Λύπη, δυο φίλες κολλητές», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κετίκογλου.
Συμμετέχουν: Καλλιτεχνικός Σύλλογος Θεάτρου «Θεατρικές Πινελιές»- Σκηνοθεσία: Γιάννης Κετίκογλου. 8ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών, Τμήματα Γ1, Γ2 13ο, Νηπιαγωγείο Γιαννιτσών «Μαργαρίτες και Μαργαριτάκια».
Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Ο εκπρόσωπος των εκδόσεων «Ανάτυπο», Μιχάλης Στυλιανόπουλος, η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Βιβλίου Ν. Πέλλας Αικατερίνη Μαυρογονάτου, η εκπρόσωπος του Συλλόγου Ποντίων Γιαννιτσών Σούζη Ζαρογουλίδου, η εκπ/κός Μαρία Ξηρού, ο σκηνοθέτης Γιάννης Κετίκογλου. Συντονίζει η Μόϊρα Τριανταφύλλου.
Με την υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων Βιβλίου Ν. Πέλλας, του Συλλόγου Ποντίων Γιαννιτσών, του Καλλιτεχνικού Συλλόγου Θεάτρου «Θεατρικές Πινελιές», της Εθελοντικής Ομάδας Δήμου Πέλλας «Νοιάζομαι».
Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας για την Εθελοντική Ομάδα Δήμου Πέλλας «Νοιάζομαι».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.