Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι κερασιές άνθισαν και φέτος


Για πέμπτη συνεχή χρονιά, ο Σύλλογος Προστασίας Υδρολογικού Συστήματος Εδεσσαίου ποταμού "νεοSOS", πραγματοποίησε πεζοπορία στις ανθισμένες κερασιές. 
Την Κυριακή 7 Απριλίου, μέλη και φίλοι του Συλλόγου ξεκίνησαν από το Κιουπρί, έφτασαν στην "Καρκάγια"και τον ΥΗΣ Άγρα, ενώ επέστρεψαν από το Πασά Τσαίρ στη Βυζαντινή γέφυρα, φωτογραφίζοντας και απολαμβάνοντας τους κερασώνες και τη μαγεία της περιοχής. 
Συνοδοιπόροι στη φετινή πορεία, ο ΕΟΣ Έδεσσας, που η εμπειρία και η γνώση του, αποδείχτηκαν σημαντικοί σύμμαχοι. Δυο Σύλλογοι βρέθηκαν, αναγνωρίζοντας την κοινή αγάπη τους για τη φύση και τον τόπο, ένωσαν τις οπτικές τους και υποσχέθηκαν νέες συνεργασίες και μοιρασιές.
"Γεμίσαμε ομορφιά, γεμίσαμε εικόνες, σε μια υπέροχη πορεία. Οι κερασώνες του τόπου μας, αλλά και οι διαδρομές γύρω από την Έδεσσα, ήταν η αφορμή. Το άνθος της κερασιάς, το στοιχείο του νερού και το πράσινο οι οδηγοί μας". 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.