Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλλά δύο μετάλλια στα Γιαννιτσά!



Άλλες δύο επιτυχίες σημειώθηκαν για την πόλη των Γιαννιτσών την Δευτέρα 8 Απριλίου με τις αθλήτριες του ΝΟΓ να εκπροσωπούν επάξια το 2ο ΓΕΛ στο πανελλήνιο, σχολικό πρωτάθλημα κωπηλασίας που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Συγκεκριμένα την πρώτη θέση και το Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Φράγκου Ευαγγελία στο σκιφ λυκείου κοριτσιών  ενώ την τρίτη θέση και το Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Αρετάκη Αννέτα -Μπαλλή Δάφνη στο διπλό σκιφ λυκείου κοριτσιών. Οι αθλήτριες του ΝΟΓ, με την κατάκτηση των μεταλλίων στο σχολικό πρωτάθλημα, πριμοδοτούνται για αυτήν τους την επιτυχία με μοριοδότηση για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.                                    

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στις αθλήτριες για αυτή τους την διάκριση καθώς και στους προπονητές τους Ασπρογέρακα Σπύρο και Μισυροπούλου Ειρήνη για την άρτια προετοιμασία τους.

Επιμέλεια: Αρετάκη Κυριακή 





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.