Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι ζημιές σε καλλιέργειες της Πέλλας συνεχίζονται… Το χαλάζι «χτύπησε» και το Μ. Σάββατο!


Οι χαλαζοπτώσεις στην Πέλλα… καλά κρατούν! 

Χθες, Μ. Σάββατο, στις 6.00 το απόγευμα περίπου, καταιγίδα με χαλαζόπτωση σημειώθηκε σε περιοχές της Σκύδρας και της Έδεσσας, αλλά και σε κάποια σημεία του κάμπου των Γιαννιτσών. Συγκεκριμένα, για μια ακόμη φορά, το χαλάζι που έπεσε χθες το απόγευμα, προκάλεσε ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες σε χωριά των Δήμων Σκύδρας και Έδεσσας, όπως  Ριζάρι, Φλαμουριά, Αγία Φωτεινή, Σεβαστειανά Λιποχώρι, Μαυροβούνι και Άσπρο.

Εκπρόσωποι του ΕΛΓΑ και των αρμόδιων αρχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να πραγματοποιήσουν αυτοψίες και να ενημερωθούν από τους παραγωγούς, για την έγκαιρη καταγραφή των ζημιών.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Αντέ από αύριο φωτογραφιες η βουλευτές έχουν δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχιν χρονια πολλα αποτελεσμα ολων αυτων ειναι αυτα που ειπαν καποιοι πριν λιγες μερες για τις πτησεις των αεροπλανων του ελγα και ειχαν δικιο!Οι υευθυνοι πρεπει να δωσουν λογο γιατι ειναι οι μονοι που φταινε για το τεραστιο κακο που βρηκε τις καλιεργειες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά ειμουν στον κάμπο εκείνη την ώρα χτυπήσε και στον προφήτη περιοχές τσαιρια..ριζινες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.