Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ολοκλήρωση εργασιών διαγράμμισης σε τμήματα του οδικού δικτύου από την ΠΕ Πέλλας

Εκτελείται το έργο που αφορά την ‘Αποκατάσταση στοιχείων ασφαλείας οδικού δικτύου ευθύνης Π.Ε. Πέλλας’ από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, συνολικού προϋπολογισμό 240.000,00 €.

Στο πλαίσιο της σύμβασης του συγκεκριμένου έργου ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις σε τμήματα του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας, όπως παρακάτω:

1. Παράκαμψη Έδεσσας (τμήμα της Εθνικής Οδού 2)
2. Αριδαία (από γέφυρα ποταμού Μογλενίτσα) –Ριζοχώρι – Φιλώτεια – Φούστανη – Νότια – Περίκλεια – Αρχάγγελος 
3. Αρχάγγελος – όρια Ν. Πέλλας / Κιλκίς
4. Αριδαία (από οδό Καπετάν Γαρέφη – Δασάκι) – Σωσάνδρα (εκτός των μονόδρομων του οικισμού) – Προμάχοι (είσοδος οικισμού) 
5. Επαρχιακή οδός Πολυκάρπης – Λουτρών Λουτρακίου από την Δ/ση Μεγαπλατάνου έως και Λουτρά Λουτρακίου 
6. Εξαπλάτανος – Μάνδαλο 
7. Μάνδαλο – Προφήτης Ηλίας – έως και Δ/ση με επαρχιακή οδό Μαυροβούνι – Άψαλος 
8. Μαυροβούνι – Δ/ση Σεβαστειανών (Ε.Ο.2).

Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ολοκληρωθεί και το οδικό τμήμα Λιποχώρι – Άσπρο – Σταυροδρόμι – Εσώβαλτα – Ακρολίμνη – Είσοδος Κρύας βρύσης, το οποίο ήδη υλοποιείται.

Επίσης, στο πλαίσιο του έργου έχουν γίνει εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας και αποξήλωση παλαιών στηθαίων όπου υπήρχε ανάγκη, τοποθέτηση σιδηρών κιγκλιδωμάτων και τοποθέτηση πινακίδων.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…