Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στην αυλή της οικίας του (φωτο)


Συνελήφθη χθες (16 Απριλίου 2019) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 47χρονος, διότι σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 98 γραμμαρίων και εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για υδροπονική καλλιέργεια (συσκευές εξαερισμού και αφύγρανσης, λαμπτήρας κ.α.). Επιπλέον, στην αυλή της οικίας διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 2 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. 47 χρονών, προφανώς χρόνια χρήστης, είχε ούτε 100 gr χόρτο και 2 δενδρύλλια... Και του τα ξηλώσατε και τον συλλάβετε.Δηλαδή να γίνει ρεζίλι στη γειτονιά του, να κόψει το χασίς που τον ηρεμεί και τον χαλαρώνει και να κάνει τι;;;Να αρχίσει τον ψυχίατρο;Τα χάπια;το αλκοόλ; Μπράβο ρε παιδιά,σκληρό εγκληματία πιάσατε,βαρύ ποινικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την υγεια του καλλιεργουσε ο ανθρωπος. Ουτε πειραξε κανεναν ουτε ενοχλησε καποιον. Οπως ειπε κ ο φιλος πιο πανω 47 χρονων παλικαρι να τραβιετε τωρα σε ασφαλειες κ εισαγγελεις. Κριμα. ενα σπορι εβαλε στην γη κ βγηκε ενα φυτο, που ειναι το κακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλός άνθρωπος ..οκ...
    Να του δώσουμε και βραβείο.....
    Και να τον συστήσετε και στα παιδιά σας....
    Ολα καλά..
    Υγεία σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.