Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνελήφθη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών»


Συνελήφθη το μεσημέρι από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, με την κατηγορία ότι εμπλέκεται στην υπόθεση της λεγόμενης «μαφίας» των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο δικηγόρος συνελήφθη σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του από τον ειδικό εφέτη ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση και κρατείται στο μέγαρο της ΓΑΔΑ στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, προκειμένου να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη.

Σημειώνεται ότι ο γνωστός ποινικολόγος ήταν συνήγορος του 65χρονου προσωρινά κρατούμενου δικηγόρου ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό μεταξύ άλλων την εκβίαση για την απόσπαση χρημάτων του επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dikastiko.gr τελευταίος έχει καταθέσει στο παρελθόν ότι για συνάντηση μεταξύ του ποινικολόγου Μιχ. Ζαφειρόπουλου και δύο συναδέλφων του, (ένας ήταν ο Αλ. Λυκουρέζος) οι οποίοι εκπροσωπούσαν τον προφυλακισμένο δικηγόρο στο δικαστήριο για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΚΑΙ ΑΥΤΟς ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ,Ο ΦΛΩΡΟΣ. ΑΧ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ,ΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΝΤΑΙ ΝΕΔΩ ΚΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.