Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σκύδρα: Η βιομηχανία κονσερβοποιίας CONEX ζητά προσωπικό


Η βιομηχανία κονσερβοποιίας CONEX στην Σκύδρα του Νομού Πέλλας αναζητά χημικό, χημικό μηχανικό, γεωπόνο, τεχνολόγο τροφίμων, πρακτικό μηχανικό συντήρησης, θερμαστή και χειριστή περονοφόρων (κλαρκ) για εποχιακή απασχόληση την παραγωγική περίοδο Ιουλίου – Σεπτεμβρίου 2019, με προοπτική μόνιμης συνεργασίας αναλόγως προσόντων και απόδοσης.

Για αποστολή βιογραφικών και πληροφορίες τηλ.: 23810-81150, email: pkartsoli@conexfruit.com

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Ποιοι θα δουλέψουν στην conex και στην κάθε conex; Αυτοί που δεν δουλεύουν μόνο και μόνο για να μην τους κόψουν το ΚΕΑ; Αυτό το επίδομα έπρεπε να περνάει απ' τον ΟΑΕΔ. Όποιος άνεργος αρνούνταν εργασία να του έκοβαν το ΚΕΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι άνεργοι δηλαδή κατέστρεψαν την οικονομία της χώρας!!! Βρε μην ξυπνήσετε ποτέ!!!Τι έγραψες βρε μεγάλε ανθρωπιστή!!!Το μυαλό σου δεν θα το βάλεις να δουλέψει ποτέ; Μόνο θα επαναλαμβάνεις ότι σου λένε άλλοι;

      Διαγραφή
    2. Εσένα 8:46 μ.μ. που δουλεύει το μυαλό σου όπως λες, κατάλαβες τι γράφει; Από την απάντησή σου φαίνεται ότι καθόλου ΔΕΝ δουλεύει. Ή μήπως παίρνεις ΚΕΑ και θίχτηκες;

      Διαγραφή
  2. Πολύ βολεύει σε ορισμένα τεμπελόσκυλα να ζουν σε βάρος των φορολογούμενων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.