Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H επίσημη πρώτη του Μιχ. Καραγιάννη στο Δήμο Σκύδρας - 35 ονόματα υποψηφίων συμβούλων (βίντεο)


Και επίσημα «άνοιξε» τον προεκλογικό του αγώνα ο Μιχάλης Καραγιάννης για τον δήμο Σκύδρας.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Σκύδρας, κατέθεσε χθες την υποψηφιότητά του ενώπιον των πολιτών, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης, όπου παρουσίασε την ονομασία, το έμβλημα, τις βασικές θέσεις και 35 ονόματα υποψηφίων δημοτικών του συνδυασμού («Ο Δήμος στους Δημότες»), που ηγείται. Έμβλημα του συνδυασμού είναι ο σιδηροδρομικός σταθμός της Σκύδρας.

«Κατεβαίνω υποψήφιος δήμαρχος Σκύδρας ως ένδειξη τιμής και αφοσίωσης γι αυτόν τον τόπο», επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος, ο οποίος ξεκίνησε με μια αναφορά στην ανελλιπή παρουσία του ως επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης την τελευταία πενταετία. «Τίμησα την ψήφο των συνδημοτών μου τοποθετούμενος σε όλα τα θέματα που τέθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο, σε πολλές περιπτώσεις. Ψηφίσαμε και στηρίξαμε κάθε θετική πρόταση, κάποιες άλλες τις καταψηφίσαμε. Αντισταθήκαμε σε κάθε φαινόμενο αδιαφάνειας και διαπλοκής, σε κάθε περίπτωση διαφθοράς και πιστέψτε με δεν ήταν λίγες αυτές. Καταγγείλαμε με κάθε τρόπο τις προσπάθειες που έγιναν για την δημιουργία ενός κατεστημένου οικονομικού και πολιτικού, που μοναδικό σκοπό είχε να υποστηρίζει τις προσωπικές επιδιώξεις της δημάρχου και του στενού περιβάλλοντος της, όλοι γνωρίζουμε ότι την ουσιαστική διοίκηση του δήμου την ασκεί άλλος», σημείωσε ο κ. Καραγιάννης.

Μιλώντας για το νέο εκλογικό νόμο που καθιερώνει την απλή αναλογική στην εκπροσώπηση των δημοτικών παρατάξεων, υπογράμμισε: «Θα αναζητήσουμε μέσα από συλλογικές διεργασίες την συνεργασία με τις λοιπές δημοτικές παρατάξεις».
Στη συνέχεια εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στη σημερινή διοίκηση του δήμου Σκύδρας, τονίζοντας: «Η εξουσία ασκείται από ένα ιδιόμορφο δίπολο, το ένα τμήμα του οποίου βρίσκεται εκτός δήμου καταργώντας στην πράξη τα θεσμικά όργανα που είναι οι επιτροπές και το δημοτικό συμβούλιο. Τα όργανα υπάρχουν και λειτουργούν μόνον εφόσον εξυπηρετούν τις προσωπικές επιδιώξεις της δημάρχου. Η κατανομή της εξουσίας γίνεται με την ίδια λογική».
Αναπτύσσοντας το όραμά του για τον δήμο Σκύδρας, ο κ. Καραγιάννης σημείωσε: «Το όραμά μας είναι ένας δήμος που να ενώνει αντί να διαχωρίζει τους δημότες του, ένας δήμος ανοιχτός σύγχρονος και εξωστρεφής, ένας δήμος που αντιστέκεται στην αδιαφορία και ενισχύει την αλληλεγγύη και την συντροφικότητα, ένας δήμος που να ανήκει σε όλους τους δημότες του».

Τα 35 ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που ανακοίνωσε ο Μιχάλης Καραγιάννης είναι (αλφαβητικά) τα εξής:

ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ 
ΑΝΤΩΝΑΣ ΝΙΚΟΣ 
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΜΑΡΚΗΣΙΑ
ΓΟΛΣΟΥΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΔΟΥΜΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΕΞΟΥΖΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ
ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΛΛΙΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ
ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΡΗΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΣΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΜΠΑΚΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΠΟΥΡΝΑΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΗ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ
ΠΑΣΠΑΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ
ΠΟΥΤΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ
ΣΑΡΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΠΑΝΟΣ ΘΑΝΟΣ
ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΤΟΠΑΛΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΤΣΑΠΤΣΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΤΣΕΜΤΣΗΣ ΦΟΡΗΣ

karagian
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment