Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή – Κάλεσμα Δήμου Σκύδρας στην περιβαλλοντική δράση «Let’s do it Greece! – Let’s do it Skydra!»


Η μεγάλη, πλέον, οικογένεια της περιβαλλοντικής, εθελοντικής δράσης «Let’s do it Greece», στην οποία ανήκει και ο Δήμος Σκύδρας, συγκεντρώνεται και φέτος την Κυριακή 7 Απριλίου 2019.

Την ημέρα αυτή, με την προτροπή και την ενθάρρυνση «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» συμμετέχουμε στη μεγαλύτερη πανελλαδική εθελοντική σύμπραξη για να γίνει η χώρα και ο τόπος μας πιο καθαρός, πιο όμορφος, πιο ελκυστικός.

Ως Δήμος Σκύδρας με τη συνεργασία των πολιτιστικών, αθλητικών συλλόγων και σωματείων μας συμμετέχουμε και ταυτόχρονα προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο φορέα ή συμπολίτες μας να λάβουν μέρος στην υλοποίηση της εθελοντικής αυτής δράσης.

Τόπος συγκέντρωσης και συντονισμού ορίστηκε ο Σιδηροδρομικός Σταθμός Σκύδρας, όπου την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 κι ώρα 11:00’ προγραμματίζονται ανάλογες παρεμβάσεις καθαρισμού.

Για κάθε σχετική πληροφορία αρμόδιος είναι ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιάννης Θεοδοσίου, τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980414444.

Ας επιβεβαιώσουμε, λοιπόν, έμπρακτα, την ευαισθησία, το ενδιαφέρον και το σεβασμό μας για το περιβάλλον. «Let’s do it Greece! Let’s do it Skydra!».

Με εκτίμηση

Κατερίνα Ιγνατιάδου
Δήμαρχος Σκύδρας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Η αγαπη και η καθαριοτητα για το περιβάλλον και την πόλη ξεκινα από το σπίτι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.