Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Let’s do it Greece»: Μαζική η ανταπόκριση φορέων και πολιτών στις δενδροφυτεύσεις και τον εξωραϊσμό του Λουδία


Με μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε χθες, Κυριακή 7 Απριλίου 2019, στις 11.00 το πρωί, στο Λουδία, από το Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών, το Δήμο Πέλλας και με την συνδρομή τοπικών συλλόγων και επιχειρήσεων, η εθελοντική δράση «Let’s do it Greece».
Την ημέρα αυτή, με την προτροπή και την ενθάρρυνση «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» έγιναν δενδροφυτεύσεις και εξωραϊσμός του χώρου του Λουδία.
Ήταν μια μέρα αφιερωμένη στην προσφορά και τον εθελοντισμό και όλες οι δράσεις στον Λουδία αναπτύχθηκαν παρουσία φίλων, μελών, επίσημων και τοπικών συλλόγων.
Ειδικότερα: Με πρωταρχικό στόχο τον εξωραϊσμό του ομίλου, φίλοι, πολίτες και μέλη του Ν.Ο.Γ. συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί στον ποταμό Λουδία προκειμένου να αγκαλιάσουν την προσπάθεια και να  ενισχύσουν τον ΝΟΓ. Δεντροφύτευση, καθαρισμός του χώρου και βάψιμο των κερκίδων, ήταν κάποιες από τις δραστηριότητες που έλαβαν χώρα ενώ μοιράστηκαν καπέλα και μπλούζες με το λογότυπο του ομίλου. Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια με την πολύτιμη βοήθειά τους αλλά και τις χορηγίες τους στάθηκαν ο Δήμος Πέλλας, η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας καθώς και οι εξής τοπικοί σύλλογοι :
Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών, Γιαννιjazz, Εν εργώ, Ευτοπία, Σύλλογος Φίλων Μοτοσυκλέτας Γιαννιτσών, Σύλλογος Κρητών «οι Μηνωίτες», Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών, Σύλλογος Φίλων Βιβλίου Πέλλας, Φυσιολατρικός και Ορειβατικός Όμιλος Γιαννιτσών, Σύλλογος Ζωόφιλων Γιαννιτσών,  Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Πέλλας, 7ο Νηπιαγωγείο.
loud

Ακόμη, στα πλαίσια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον όμιλο και το άθλημα της κωπηλασίας, να παρακολουθήσουν την προπόνηση των αθλητών αλλά και να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στα εργόμετρα που είχαν στηθεί. Παράλληλα, οι νέες φιλίες που δημιουργήθηκαν μεταξύ τον συλλόγων που παραβρέθηκαν ήταν άλλο ένα σημαντικό στοιχείο της εκδήλωσης καθώς ο όμιλος ευελπιστεί σε μελλοντική αλληλοβοήθεια και στήριξη.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μουσική χορό και φαγοπότι από τον μπουφέ που είχε στηθεί.

Παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων: Ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόριος Στάμκος, ο βουλευτής Πέλλας Γεώργιος Καρασμάνης, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Ανδρίτσος, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Πέλλας Στάθης Καστερίδης και Ηλίας Θεοδωρίδης καθώς και αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.