Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Play Οff: ΦΟ Αριδαίας - Ίκαροι Γιαννιτσών


Tα πλέι οφ άρχισαν και οι Ίκαροι Γιαννιτσών όπως είναι γνωστό θα έρθουν αντιμέτωποι με τον ΦΟ Αριδαίας στο κλειστό δημοτικό γήπεδο της Αριδαίας το Σάββατο και ώρα 18:00. Οι δύο ομάδες έκαναν μια καταπληκτική χρονιά με τον ΦΟΑ να είναι από την αρχή έως το τέλος στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. 
Οι Ίκαροι από την άλλη δεν είχαν ξεκινήσει την χρονιά όπως θα ήθελαν ίσως γιατί η σύνθεση της ομάδος ήταν πολύ φρέσκια, βρήκαν όμως τα πατήματά τους κατάφεραν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και παιχνίδι με το παιχνίδι γινόντουσαν όλο και καλύτεροι. Μια ομάδα την οποία έφερε σύσσωμη ο πρόεδρος Γραμματικού Βαγγέλης και την στήριξε καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς και κάθε φορά που τον είχε ανάγκη ήταν εκεί. 
Το Σάββατο λοιπόν θα έρθουν αντιμέτωπες δύο πολύ δυνατές ομάδες με τον ΦΟΑ να έχει το προβάδισμα έδρας, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό λόγω και της δυσκολίας του γηπέδου, σε ένα πραγματικό ντέρμπι.
΄΄Θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες για την αγωνιστικότητα την οποία έδειξαν καθόλη τη χρονιά όπως επίσης συγχαρητήρια και σε όλες τις ομάδες για την προσπάθειά τους. Μπορεί να μην κάναμε το ξεκίνημα που ίσως θα θέλαμε, κάτι το οποίο παραλίγο να μας αφήσει και εκτός πλέι οφ, όμως πιστεύω ότι αξίζαμε να βρισκόμαστε εδώ που είμαστε τώρα και για όχι παραπάνω. Η ομάδα έχει πολύ ταλέντο και αν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να κατορθώσουμε πολλά. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον ΦΟΑ και περιμένουμε ένα πολύ δυνατό και ωραίο παιχνίδι΄΄, δήλωσε ο προπονητής των Ικάρων Λούσης Λάκης.

Mε εκτίμηση, γραφείο τύπου Ικάρων

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.