Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο συντοπίτης μας συγγραφέας Γιάννης Πετρόπουλος και ο "Εμφύλιος έρωτας" στα «Πέριξ» της TV100!


Ο "Εμφύλιος έρωτας" (κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Λιβάνη") είναι το νέο βιβλίο του συντοπίτη μας συγγραφέα – εκπαιδευτικού, Γιάννη Πετρόπουλου, που -όπως είπε στην εκπομπή "Πέριξ" της TV100, εμπνεύστηκε από μία στοά στο χωριό του τη Θηριόπετρα Αλμωπίας.

O Γιάννης Πετρόπουλος 

Ο Γιάννης Πετρόπουλος γεννήθηκε στη Θηριόπετρα Αριδαίας. Ζει στα Γιαννιτσά του Δήμου Πέλλας και είναι εκπαιδευτικός. Πρωτοεμφανίστηκε στα γράμματα με ένα διήγημά του στον τόμο «Είκοσι και Μία Ιστορίες», στον οποίο μετείχαν πρωτοεμφανιζόμενοι συγγραφείς στον διαγωνισμό του περιοδικού Elle (εκδόσεις Καστανιώτη, 1996). Ακολούθησαν τα μυθιστορήματα: «Η Μυρωδιά της Μπαρούτης» (2001), «Έπαινος» από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά (1999), και «Το Ιδεόγραμμα του Έρωτα» (2002) από τις εκδόσεις Φυτράκη.
«Ο Αντρέας, Ο Αριστείδης, η Αθηνά και ο Κυριάκος» (2006) και Boheme (2009) από τις εκδόσεις Γαβριηλίδη. «Ζήτημα Τιμής» (2013) από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Έχει μεταπτυχιακό στη Δημιουργική Γραφή και σήμερα είναι διευθυντής στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.