Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεγάλη νίκη και παλικαρίσια πρόκριση της Αναγέννησης Γιαννιτσών στον τελικό πρωταθλήματος Κ16 του Ν. Πέλλας



Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα η ομάδα της Κ 16 Αναγέννηση Γιαννιτσών πήρε δίκαια την πρόκριση απέναντι στην Σκύδρα, μέσα από την διαδικασία των πέναλτι.

Ο αγώνας στα πρώτα 30 λεπτά της αναμέτρησης ήταν ένας μονόλογος για την Αναγέννηση καθώς είχε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να προηγηθεί με 0-1 με γκολ του Μιχαήλ Δερβίση μετά από εξαιρετική σέντρα ακριβείας του Πέτρου Κωνσταντινίδη. Στην συνέχεια ήρθε και το δεύτερο γκολ για την Αναγέννηση με τον ίδιο σκόρερ. Μετά από το 0-2, το σκορ μπορούσε να πάρει μεγάλες διαστάσεις αν οι παίκτες της Αναγέννησης ήταν πιο αποτελεσματικοί στα τελειώματα των φάσεων.

Στο τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ήρθε το γκολ για την Σκύδρα για να μειώσει σε 1-2 με ένα φοβερό σουτ στην συμβολή της εστίας του γκολκίπερ της Αναγέννησης, Θανάση Φυτιλή.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες με σκληρά μαρκαρίσματα που είχε σαν αποτέλεσμα να βγουν 2-3 κίτρινες κάρτες για τους παίκτες των δύο ομάδων.

Η ισοφάριση 2-2 ήρθε στα τελευταία δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων από μία φάση διαρκείας στα καρέ της Αναγέννησης.

Ακολούθησαν τα πέναλτι όπου εκεί η Αναγέννηση φάνηκε πιο ψύχραιμη και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει την συντοπίτισσα Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών. 

Στο τέλος του αγώνα τα παιδιά έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύριζαν έξαλα τόσο στο χώρο του γηπέδου όπου είχαν κατέβει και αρκετοί φίλαθλοι της Αναγέννησης όσο και στα αποδυτήρια.

Ο προπονητής της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Αλέξανδρος Κουτίδης, αφού έδωσε τα συγχαρητήρια στους παίκτες του, δήλωσε «Ήταν μια μεγάλη νίκη για την ομάδα μας που δίκαια προκρίθηκε για μία ακόμη φορά στον τελικό του Παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ Πέλλας και με αρκετά μικρό μέσο όρο ηλικίας. Πιστεύω ότι οι παίκτες μου θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και την ψυχή τους και στο τελευταίο και δυσκολότερο παιχνίδι του τελικού.»


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια
    Μπραβο στην Αναγεννηση Γιαννιτσων
    Το αξιζαν τα παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμασταν στο γήπεδο της Σκύδρας,τα παιδιά της Αναγέννησης ήταν παλικάρια και προκρίθηκαν άξια


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλά συγχαρητήρια στα Παιδιά της αναγέννησης .φαίνεται πως δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.