Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην εντατική 17χρονος αθλητής στη Βέροια - Έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος, κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα


Στην εντατική νοσηλεύεται ο Γιάννης Αβραμίδης που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και, σύμφωνα με τους γιατρούς, τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα.

Συγκεκριμένα, ο 17χρονος αθλητής από τη Βέροια τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια προπόνησης στο επί κοντώ, σύμφωνα με το verianet.

Ο δεκαθλητής Γιάννης Αβραμίδης έκανε άλμα αλλά αντί για το στρώμα προσγειώθηκε έξω από αυτό και έπεσε με το κεφάλι στην βάση του στυλοβάτη, στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Βέροιας. Ο νεαρός αθλητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, αλλά κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Εκεί, ο 17χρονος από τη Βέροια υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση στο κεφάλι. Ο αθλητής νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας, σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση και τα πρώτα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.