Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Η φετινή Πρωτομαγιά είναι η πρώτη μετά το 2010 που φέρνει χαμόγελα στα χείλη των πολλών


Το αίτημα της Πρωτομαγιάς του τότε είναι ο συμβολισμός του σήμερα.

Το αίτημα της άρσης των αδικιών σε βάρος του κόσμου της εργασίας ικανοποιείται από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, οι οποίοι συνδυάζουν την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια με την κατάργηση του «πειρατικού» υποκατώτατου μισθού και την ουσιαστική αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 10%.

Το αίτημα του σήμερα είναι η διαρκής προσπάθεια για τη βελτίωση του εισοδήματος των εργαζομένων και τη μείωση της ανεργίας.

Είναι ένας αγώνας που ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η Κυβέρνησή του, όλοι μας, τον δίνουμε καθημερινά και τον κερδίζουμε μέρα - μέρα, μήνα - μήνα.

Η φετινή Πρωτομαγιά είναι η πρώτη μετά το 2010 που φέρνει χαμόγελα στα χείλη των πολλών.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Τελικά δεν ξέρεις που βρίσκεσαι μάλλον ζεις σε άλλη χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ.
      ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΖΩ ΤΟΝ ΤΑΔΕ Ή ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΟΣΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΩΝ.
      ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ

      Διαγραφή
  2. Για ποιους μιλάτε κυρία μου αλλού ζείτε μάλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντόρκα Το μόνο χαμόγελο που υπάρχει είναι το δικό σου το ματαιόδοξο στις φωτό. Παρηγοριές ο κόσμος από σένα και τους ομοίους σου πολιτικάντηδες δεν θέλει. Χόρτασε από υποσχέσεις και τέτοια Ο κόσμος θέλει ρεαλισμό και πραγματικότητα. Έχει δουλειές; Οι νέοι ξενιτεύτηκαν για καλύτερο αύριο; Οι οικογένειες ευημερούν; Οι πολίτες έχουν αισιοδοξία; Όχι φυσικά. Εσείς όμως οι βολευτάδες τα έχετε όλα αυτά, πατώντας πάνω στον κόσμο. Και μή μου πεις πως δίνονται επιδόματα, για να έχει ο κόσμος! Εσείς έχετε και αυτά και πολύ πιο πολλά, μαζί με τους παχυλούς μισθούς σας. Εδώ που τα λέμε, βγάλε σε παρακαλώ ένα αντίγραφο από το απόκομμα του μισθού σου και δώσε το στη δημοσιότητα να δούμε πόσα οικονομάς για να σε βλέπουμε κάθε τόσο στα πανηγύρια, στις εκδηλώσεις και σε αυτά τα γλυκανάλατα να χαμογελάς, όπως νομίζεις ότι χαμογελάει και ο κόσμος, με τα συνολάκια και τις ωραίες γοβίτσες σου, τις τζάμπα βόλτες με τις δωρεάν αμαξάρες του Ελληνικού Κοινοβουλίου και τα μεγάλα λόγια τα μεγάλα. Άσε ρε κυρία. Οι περισσότεροι κατάλαβαν πως μας καλλιεργείτε. ΚαΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΘΥΣΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! Και τέλος μη παρεξηγηθώ Δεν ανήκω σε κόμμα, για να προλάβω μη με πεις φασισταριό! [Φίλε του σάιτ, μην τα σβήσεις, δεν βρίζω κανέναν. Παράπονα εκφράζω, μήπως ακούσει κανένα ευήκοο ους και αλλάξουν μερικά πράγματα] Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θυμήθηκες και την εργατική πρωτομαγιά Θοδώρα; Εκλογές βέβαια έρχονται ας κάνουμε και δηλώσεις για μερικά παραπάνω ψηφουλάκια. Μια και διορισμούς πια δεν κάνουμε. Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνω ρε φιλε ετσι ακριβως ειναι!!
    Και ρωτω αυτοι δεν εχουν παρει χαμπαρι τι συμβαινει διπλα τους.....????
    Δεν εχετε παρει χαμπαρι οτι δεν σας θελει κανεις ( 70- 80 % ) του λαου πιστευω...
    Αιντε σιγα σιγα με ελαφρια πηδηματακια γεια!!!!
    Σας παρακαλω γεια......
    Και να μας γραφετε.....
    Απ κει που θα στε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εργατική Πρωτομαγιά με τσάντα των χιλίων κα Άνω ευρώ και παπούτσι με κόκκινο πάτο μάλλον δεν αρμόζει σε σας . Θα είναι φρόνιμο να κάνετε το κορόιδο, την παλαβή. Φτάνει τόση υποκρισία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από κορόιδο υποκρισία και παλαβη ξέρουν αυτοί, έχουν μάστερ σ αυτό.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.