Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Αγαθοβούλεια 2019"


Το ΑΓΑΘΟΒΟΥΛΕΙΟ 3ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών, διοργανώνει και εφέτος για 24η χρονιά τριήμερες εκδηλώσεις Αθλητισμού & Πολιτισμού με τίτλο «ΚΔ΄ΑΓΑΘΟΒΟΥΛΕΙΑ 2019» συνεχίζοντας την μακρόχρονη παράδοση προς τιμήν του ευεργέτη του σχολείου Αρχιμανδρίτη Γρηγ. Αγαθόβουλου.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα φιλοξενηθεί για 19η χρονιά πολυπληθής αποστολή μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών από το Σχολείο Δροσιάς Λάρνακας Κύπρου με το οποίο μας ενώνουν δεσμοί αδελφοποίησης.

Οι φετινές εκδηλώσεις αθλητισμού των «Αγαθοβουλείων», θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών την Παρασκευή 10 Μαΐου είναι αγώνες στίβου, που διοργανώνονται υπό την αιγίδα του Δήμου Πέλλας, της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπ/σης Πέλλας καθώς και της ΟΕΣΑΔ, ενώ σε αυτές θα πάρουν μέρος μαθητές /τριες των τριών τελευταίων τάξεων όλων των Δημοτικών Σχολείων της Δημοτικής Ενότητας Γιαννιτσών καθώς και αθλητές του Δ.Σ Δροσιάς Λάρνακας.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας στον αύλειο χώρο του Σχολείου, θα λάβουν χώρα πολύμορφες πολιτιστικές εκδηλώσεις, που θα περιλαμβάνουν χορούς, τραγούδια, δρώμενα και προβολές από μαθητές μας και μαθητές του φιλοξενουμένου σχολείου.

Στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του σχολείου θα λειτουργεί επίσης Έκθεση φωτογραφίας & εικαστικών έργων μαθητών της Ε ’& ΣΤ τάξεων των Δημοτικών Σχολείων των Γιαννιτσών και του Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς Λάρνακας στο πλαίσιο του προγράμματος Τοπικής Ιστορίας «Τα χνάρια των προσφύγων της πόλης μας»

Το σχολείο ευχαριστεί θερμά όλους/ες τους παρακάτω, των οποίων η συμβολή είναι καθοριστική για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων:

Το Δήμο και τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας, την Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπ/σης Δήμου Πέλλας, τη Διεύθυνση Π.Ε Πέλλας, το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δ.Σ Γιαννιτσών, το 2ο ΓΕΛ Γιαννιτσών, τον κ. Γρηγοριάδη Γιώργο και το γραφείο Φυσικής Αγωγής της ΔΔΕ Πέλλας.

Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς μας για την έμπρακτη οικονομική τους στήριξη: Την εταιρεία TIGER PLAST S.A – Υιοί Παναγιώτη Καραβάτση, την εταιρεία ΔΟΜΕΙΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ- Αλέξης Γεωργιάδης, τα Φροντιστήρια Μ.Ε. «ΥΠΟΔΟΜΗ», τη Μπουγάτσα «ΣΕΡΡΑΙΚΟΝ», το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων – Τσίτας Βασίλειος, το Στεγνοκαθαριστήριο Ατματζίδης Αναστάσιος και πιο πολύ τα παιδιά του Σχολείου που είναι πάντα η ψυχή των εκδηλώσεων.

Για το Σύλλογο Διδασκόντων
Η Δ/ντρια
Παπαδημητρίου Φανή

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.