Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

2ο ΓΕΛ Γιαννιτσών: Βραβείο σε Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας «Οδική Ασφάλεια: Κοινή Ευθύνη», με την ταινία «Απουσίες»!


Το 2ο βραβείο στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας «Οδική  Ασφάλεια: Κοινή Ευθύνη», κατέκτησε τελικά το 2ο ΓΕΛ Γιαννιτσών «Άννα Κομνηνή», με την ταινία του "Απουσίες".
«Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση σε έναν υπέροχο χώρο, έγινε η απονομή των βραβείων στα νηπιαγωγεία, δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια που διακρίθηκαν. Γεμάτη παιδικές φωνές η αίθουσα με τους μαθητές των νηπιαγωγείων να κλέβουν την παράσταση», σημειώνει ο εκπαιδευτικός, δημιουργός της ταινίας, Γιώργος Γρηγοριάδης, ο οποίος παρέλαβε την Αθήνα το βραβείο, στο Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος", προσθέτοντας:
«Υπάρχει όμως και συνέχεια... Θα συμμετέχουμε τώρα με την ταινία μας "Απουσίες" και στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό όπου θα συναγωνιστούμε με βραβευμένες ταινίες άλλων Ευρωπαϊκών χωρών. Το ταξίδι συνεχίζεται...».


Υπενθυμίζουμε ότι οι «Απουσίες» είχαν αποσπάσει το 2018 το Βραβείο Καλλιτεχνικής Αρτιότητας στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους Filmmakers 2018 – Oι μαθητές κινηματογραφούν. 
Η ιδέα του σεναρίου της ταινίας είναι από την εκπαιδευτικό Μαρία Χατζηγεωργίου και συμμετέχουν οι μαθητές: Αζοΐδου Ναταλία, Αθανασέλος Στάθης, Αραμπατζής Ζάκης, Βαγγέλη Βασίλης, Δεληπαναγιώτης Γιώργος, Ζώτος Σωτήρης, Κάμτσης Αθανάσιος, Κασαπούδης Νίκος, Κεσόγλου Άρης, Κρουσταλέλης Παναγιώτης, Μακρίδου Δέσποινα, Μαλόλι Χρίστος, Μιχάλογλου Γιάννης, Μπουλουσάκης Δημήτρης, Παπαδοπούλου Χριστίνα, Πέσιος Ραφαήλ, Σαλμανίδου Οσία, Τσακίρη Κερασία, Φωκιανού Ελένη, Φωκιανού Ελισάβετ.
Το βίντεο είναι δημιουργία του εκπαιδευτικού του 2ου Γελ Γιαννιτσών, Γιώργου Γρηγοριάδη.
Συγχαρητήρια σε όλους!!!








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.