Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Κοσμοσυρροή στα 34α Ζωοδόχεια στην πλατεία Νέας Τραπεζούντας (βίντεο)


Συνεχίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής  με μεγάλη επιτυχία οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις στα 34α Ζωοδόχεια στα Γιαννιτσά και στην πλατεία της Νέας Τραπεζούντας (Τσαλί). 
Η έναρξη των θρησκευτικών εκδηλώσεων έγινε την Πέμπτη το απόγευμα με τον Μέγα Εσπερινό και την περιφορά της εικόνας της Ζωοδόχου Πηγής. 
Την Παρασκευή το πρωί τελέσθηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής στην πλατεία της Νέας Τραπεζούντας και το απόγευμα προσφέρθηκαν παραδοσιακά εδέσματα στην αίθουσα του Συλλόγου. Ακολούθησαν πολιτιστικές και χορευτικές εκδηλώσεις με χαιρετισμούς επισήμων, παρουσίαση χορευτικών συγκροτημάτων και παραδοσιακό γλέντι. 
Μέσα στο κλίμα των προεκλογικών ημερών οι υποψήφιοι των εκλογών της 26ης Μαΐου δεν έχασαν την ευκαιρία στο κυνήγι του σταυρού μιας και η πλατεία της Νέας Τραπεζούντας είχε κατακλυστεί από κόσμο.  

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται σήμερα με την παρουσίαση Χορευτικών Συγκροτημάτων και Παραδοσιακό Γλέντι με πολλούς καλλιτέχνες. 
Στο τραγούδι : Θεοδωρίδης Παναγιώτης  , Σειτανίδης Γρηγόριος Σειτανίδης Παναγιώτης στη λύρα : Σταύρος Μιχαηλίδης , Μιχάλης Καραγιαννίδης στο αγγείο: Σαχταρίδου Ειρήνη , στα  πλήκτρα: Ανέστης Ιωακειμίδης στο νταούλι: Γρηγόρης Μπαμπούρας και Τσαβδάρης Γεώργιος.

Δείτε τις εικόνες μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:

zoodox
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Καλά τα γλέντια και τα πανηγύρια αλλά μέχρι κάποια λογική ωρα(12.000 τι βράδυ) ώστε να μπορούμε να κοιμηθούμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.