Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η εκπαίδευση μαθητών Μουσικού Γυμνασίου και 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών στην παροχή Πρώτων Βοηθειών

Η εθελοντική ομάδα των μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών ολοκλήρωσε με επιτυχία την εκπαίδευση ομάδας μαθητών και εκπαιδευτικών του Μουσικού Γυμνασίου Γιαννιτσών και του 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών στην παροχή Πρώτων Βοηθειών. Η εκπαίδευση οργανώθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος "Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ- Διαχείριση Σχεδίων Δράσης" , τίτλος σχεδίου "Εθελοντική ομάδα σε δράση- Πρώτες Βοήθειες στο σχολείο: Μαθητές εκπαιδευόμενοι - Μαθητές εκπαιδευτές". Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ευχαριστούμε τους διευθυντές των συνεργαζόμενων σχολείων κ. Δημητρίου Γεώργιο και κ. Πισμιση Ελένη, τις εκπαιδευτικούς κ. Λαζου Γεωργία, κ. Καζογλου Χρυσαυγή, κ Γιαννίδου Χρυσούλα, κ Κεσελοπούλου Ζωή και τους μαθητές που συμμετείχαν για την πολύτιμη συνεργασία.

Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση στα σχολεία της περιοχής Γιαννιτσών που ενδιαφέρονται να εκπαιδεύσουν ομάδες μαθητών στις Πρώτες Βοήθειες να επικοινωνήσουν με το 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών κ. Αναργυριδου Δ.- κ. Μπελογια Κ. Tηλ επικοινωνίας: 2382084046

Ο Διευθυντής Η Υπεύθυνη του έργου
Βασιλειάδης Αντώνιος Βλαικουδη Σταματία.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…