Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύλληψη 52χρονου στους Ευζώνους για διευκόλυνση εξόδου σε μη νόμιμους αλλοδαπούς


Συνελήφθη χθες (18 Μαΐου 2019) τα ξημερώματα, στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων, 52χρονος αλλοδαπός καθώς σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει και να μεταφέρει δύο αλλοδαπές ηλικίας 59 και 60 ετών, οι οποίες στερούνταν των νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, διευκολύνοντας την έξοδό τους από τη χώρα. 

Η 60χρονη κατά τον έλεγχο επέδειξε διαβατήριο με διαφορετικά στοιχεία, το οποίο κατασχέθηκε. Στην κατοχή του 52χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ καθώς και ταξιδιωτικά έγγραφα με στοιχεία διαφορετικών ατόμων που κατείχε παράνομα. 
Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησε για την μεταφορά τους. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.