Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άγρια δολοφονία 53χρονης δασκάλας στο Π. Φάληρο - Αναζητήθηκε και στην Αλμωπία ο αδερφός της


Συγκλονισμένη είναι η γειτονιά στο Παλαιό Φάληρο από το άγριο έγκλημα το απόγευμα της Πέμπτης που είχε ως θύμα μία 53χρονη γυναίκα και θύτη τον αδερφό της.
Η άτυχη γυναίκα, που έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, εντοπίστηκε στην οδό Τρίτωνος, ενώ η αστυνομία ειδοποιήθηκε από κατοίκους της περιοχής. Διακομίστηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο, όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή.
Σύμφωνα με πληροφορίες  αναζητείται ο 52χρονος αδερφός της με τον οποίο φέρεται να είχαν έντονους καβγάδες το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η πατρική τους οικογένεια  διατηρεί σπίτι σε χωριό της Αλμωπίας και από την αστυνομία αναζητήθηκε μήπως έψαξε να βρει καταφύγιο εκεί.

Στο μεταξύ, σοκάρουν οι περιγραφές των πολιτών που είδαν το άγριο φονικό  στην οδό Τρίτωνος στο Παλαιό Φάληρο.
Όλοι άκουσαν τις φωνές της άτυχης δασκάλας και είδαν τον άνδρα που την καταδίωκε να την τραβά από τα μαλλιά, να την ακινητοποιεί και να την χτυπά στην πλάτη με το στιλέτο που κρατούσε.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.