Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών - Αναγέννηση Γιαννιτσών: 6-0



Σαν τραίνο δίχως φρένο συνέχισε το ταξίδι της η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών. Στον τελικό της Κ-16 του Νομού Πέλλας η ομάδα μας επιβλήθηκε της Αναγέννησης Γιαννιτσών με 6-0. Έτσι, η ΑΑΓ κατάφερε στα 20 παιχνίδια που έδωσε για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ να τα κερδίσει ΟΛΑ !!! … (18 στην κανονική διάρκεια, συν τον ημιτελικό και τον τελικό) με συνολικά στατιστικά 86 γκολ υπέρ και 11 γκολ κατά.

Όσον αφορά τον αγώνα, στο φανταστικό γήπεδο της Αξού σε ένα ματς που παίχτηκε κάτω από υπέροχες καιρικές συνθήκες, η ΑΑΓ ξεδίπλωσε το ταλέντο της κυριαρχώντας σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Η Ακαδημία έχοντας ως βάση επικυριαρχίας της το κέντρο, δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες με γρήγορους συνδυασμούς από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι το τέλος. Μετά το δεκάλεπτο ήρθε και το πρώτο γκολ με πανέμορφο συνδυασμό που ξεκίνησε από δεξιά με τον Σαρρή που πέρασε δύο, πάσαρε στον Πλατσιώτα και αυτός έσπασε όμορφα την μπάλα στον Σγούρο Ραφαήλ που πλάσαρε υποδειγματικά.

Με τη λήξη του αγώνα ο πρόεδρος της Ένωσης Πέλλας έδωσε συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για τον δίκαιο αγώνα κάνοντας ειδική αναφορά στην ΑΑΓ για το όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιξε. Όσον αφορά τον αντίπαλο, η αλήθεια είναι ότι η απόδοση της Αναγέννησης ήταν κάτω του αναμενομένου τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά.






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.