Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε ενθουσιώδες κλίμα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υπ. Δημάρχου Έδεσσας Γιάννη Τσεπκεντζή (βίντεο)


Παρουσία πλήθους πολιτών και σε ενθουσιώδες κλίμα, τελέστηκαν στις 8:00 το βράδυ της Τρίτης, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Κοινωνία σε Κίνηση», του υποψηφίου Δημάρχου Έδεσσας Γιάννη Τσεπκεντζή.

Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε ο κόσμος ήταν συγκεντρωμένος μέσα και έξω από το εκλογικό κέντρο (Φιλελλήνων 23, απέναντι από το γήπεδο) και παρακολούθησε την ομιλία του Γιάννη Τσεπκεντζή που ακολούθησε την τελετή του Αγιασμού, όπως και την παρουσίαση των νέων υποψηφίων.

O υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Τσεπκεντζής έστειλε μήνυμα ενότητας και νίκης τις εκλογές της 26ης Μαΐου, καθώς δήλωσε βέβαιος για την αλλαγή σελίδας στον δήμο Έδεσσας που θα του δώσει αισιοδοξία, προοπτική και ελπίδα. “O δρόμος για την ανάσταση του τόπου ξεκινάει από εδώ. Η άνοιξη της Έδεσσας ξεκινάει από εδώ, με την κοινωνία ενωμένη και με το βλέμμα καθαρό, γιατί αυτός ο τόπος μας χρειάζεται όλους» σημείωσε.
Στην ομιλία του ο Γ. Τσεπκεντζής τόνισε επίσης ότι "σε τούτα τα χώματα πια ο φόβος δεν φυτρώνει. Δεν φωλιάζει πλέον σε τούτες τις ψυχές. Ένας μήνας έμεινε πια .Θυμίζουν ξεδοντιασμένα θηρία σε θίασο μιας άλλης εποχής. Το ρολόι μετράει πλέον ανάποδα. Τελειώνει ο χρόνος όλων όσων πίστεψαν ότι με ψέματα θα μπορέσουν να αλλάξουν την πορεία των πραγμάτων"
Στην συνέχεια  αναφέρθηκε στην αναπτυξιακή προοπτική του τόπου, στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής αλλά και στον στόχο της ομάδας του για ένα δήμο έξυπνο, πράσινο και αλληλέγγυο.
Κλείνοντας επισήμανε: "Τώρα μπαίνουμε στην τελική ευθεία που θα μας βρει νικητές.  Και μαζί νικητής θα είναι και ο τόπος μας."
Τέλος, παρουσίασε το δεύτερο μέρος των υποψηφίων: Γάντζιου Ευαγγελία, Άννα Μακρυγιάννη Καρτσαμάρη, Γιώργος Τάνης, Καίτη Τσίτση, Παππάς Δημήτρης, Δέσποινα Μιχαήλ και Μανωλάκης Στέφανος. egktse
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment