Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε ενθουσιώδες κλίμα νίκης, ξεκίνησε επίσημα από την Ανατολική Αλμωπία τον προεκλογικό του αγώνα ο Νίκος Παρούτογλου (φωτο)


Με ιδιαίτερη αισιοδοξία και πίστη, μπήκε στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου ο υποψήφιος δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου. Συνοδευόμενος από στενούς συνεργάτες του, επισκέφθηκε στις 08/05/2019 κατά σειρά τις ΤΚ  Θηριόπετρας, Φούστανης και Φιλώτειας , στις 09/05/2019 τις ΤΚ Χρυσής , Αλώρου και Ξιφιανής , στις 10/05/2019 τις ΤΚ Σαρακηνών , Όρμας και Τσάκωνων και στις 11/05/2019 τις ΤΚ Δωροθέας και Γαρεφίου  συνομιλώντας και αναπτύσσοντας ταυτόχρονα τις προγραμματικές του θέσεις.
" Είμαι αισιόδοξος για την θετική έκβαση του τελικού αποτελέσματος... Είπε ο υποψήφιος δήμαρχος και συνέχισε λέγοντας ότι μας ενδιαφέρει πρώτιστα  να συνδιαμορφώσουμε με τους πολίτες τις αναπτυξιακές επιλογές της επόμενης ημέρας. 

Καταλήγοντας τόνισε ότι η  κεντρική φιλοσοφία θα αναπτύσσεται γύρω από τις κρίσιμες και καθοριστικές φράσεις- καινοτομία, ιδέες, συμμετοχικότητα ,  μέσα πάντα από την ανανέωση των αντιλήψεων και των προσώπων,  αιτήματα  ώριμα πλέον της κοινωνίας..."
Ο  προγραμματισμός επισκέψεων  του Νίκου Παρούτογλου θα εξελίσσεται καθημερινά σε κάθε χώρο και σημείο του δήμου,  προσαρμοσμένος στην αναγκαιότητα ουσιαστικού διαλόγου με τους πολίτες.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment