Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Χρυσή Γκαβανίδου υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Χρήστο Γιαννούλη και την παράταξη «Κοιτάμε Μπροστά»


Γεννήθηκα στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης και μεγάλωσα στα Γιαννιτσά όπου τέλειωσα την δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Έχω ένα γιο δεκαέξι ετών. Είμαι απόφοιτος του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο τμήμα Λογιστικής και στο τμήμα Αισθητικής.

Τελείωσα την Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης.  Εργάσθηκα επί χρόνια στην οικογενειακή επιχείρηση αρτοποιίας αλλά και ως αισθητικός στην πόλη των Γιαννιτσών. Παράλληλα δίδαξα στα ΤΕΕ Κρύας Βρύσης και  Έδεσσας, ΙΕΚ ΟΑΕΔ Βέροιας, ενώ από το 2009 διορίσθηκα στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση με ειδικότητα αισθητικής. Τέθηκα σε διαθεσιμότητα την περίοδο 2013-2015.

Συμμετείχα ενεργά στο Σύλλογο Αποφοίτων Αισθητικών ΤΕΙ Εκπαιδευτικών Ελλάδος ως ειδική γραμματέας. Από το 2016 εργάζομαι ως διοικητική υπάλληλος στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Στις περιφερειακές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής 26 Μαϊου, οι πολίτες της Πέλλας και της Κεντρικής Μακεδονίας θα στείλουν το μήνυμα της αλλαγής στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, με προοδευτική κατεύθυνση και κοινωνικό πρόσημο.

Με επικεφαλής τον Χρήστο Γιαννούλη ξεκινήσαμε έναν αγώνα για να δώσουμε προοδευτική κατεύθυνση στην Κεντρική Μακεδονία και συγκροτήσαμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη του τόπου και την ευημερία των πολιτών. Προτεραιότητά μας η τόνωση της απασχόλησης και η δημιουργία ενός πλέγματος κοινωνικών υπηρεσιών για τη στήριξη των ευάλωτων ομάδων. Παράλληλα θα προωθήσουμε την υλοποίηση των έργων ύψους 3,2 δισεκατομμυρίων ευρώ από το ΕΣΠΑ 2014-2020 που «λιμνάζουν» εδώ και πέντε χρόνια και κινδυνεύουν να χαθούν.

Η δύναμη των πολιτών βρίσκεται στην ψήφο της Κυριακής.

Με τιμή
Χρυσή Γκαβανίδου
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος
Με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά»
και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας τον Χρήστο Γιαννούλη

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment