Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Μαρία Ξηρού υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Πέλλας με τον Στάθη Καστερίδη


«Μπορούμε να κατακτήσουμε τη θέση που αξίζει σε έναν αναπτυσσόμενο και ιστορικό Δήμο σε όλους τους τομείς»

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες…
Η πρόταση του Στάθη Καστερίδη να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πέλλα - Δήμος για Όλους» ήταν ιδιαίτερα τιμητική για μένα και για αυτό την αποδέχθηκα. Η παράταξη, με την οποία θα αγωνιστώ, απαρτίζεται από αξιόλογους ανθρώπους, πολίτες από όλο το κοινωνικό φάσμα, απλούς αγωνιστές από όλες τις κοινωνικές τάξεις και κομματικούς χώρους, με όραμα και σχέδιο για τον τόπο μας. Αυτό ήταν για μένα ισχυρό κίνητρο.
Φίλες και φίλοι…
Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι σταθμός για τον Δήμο μας. Τώρα είναι η ώρα να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο  που ζούμε, που αγαπάμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Είναι η ευκαιρία να αλλάξουμε συμπεριφορές και νοοτροπίες.
Είναι η ευκαιρία μας να γυρίσουμε σελίδα.
Να διεκδικήσουμε όλα εκείνα που δικαιούμαστε με σκοπό να καλύψουμε  τα χρόνια απραξίας και να κατακτήσουμε τη θέση μας ως ένας αναπτυσσόμενος και ιστορικός Δήμος σε όλους τους τομείς.
Αυτές οι εκλογές είναι το στοίχημα, η επιλογή για το πώς θέλουμε το μέλλον του Δήμου μας. Πρέπει να επιλέξουμε τη θέση μας στο μέλλον απαντώντας στο ερώτημα: Θεατές ή Πρωταγωνιστές;
Οι δημότες της  Πέλλας αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον και είναι στο χέρι όλων µας, αυτό να γίνει µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  
Η δύναμη βρίσκεται στην ψήφο της Κυριακής 26  Μαΐου και η ευθύνη των πολιτών μεγάλη. Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Πρέπει να καλύψουμε τον χαμένο χρόνο.
Σας καλώ να συμμετάσχετε στις εκλογές της 26ης Μαΐου και να μας στηρίξετε, δίνοντας το σύνθημα για μία νέα εποχή. Δίνοντας το σύνθημα να γυρίσει σελίδα ο Δήμος Πέλλας.

Σε ό,τι με αφορά, η δύναμή μου για να γίνω τμήμα της αλλαγής για το Δήμο μας είστε εσείς.
Με τη δική σας έμπρακτη στήριξη στις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου μπορούμε να πάρουμε το Δήμο στα χέρια μας και να τον κάνουμε καλύτερο και πιο ανθρώπινο.

Με τιμή
Μαρία Ξηρού
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
με τον συνδυασμό «Πέλλα - Δήμος για Όλους»
και υποψήφιο Δήμαρχο τον Στάθη Καστερίδη


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment