Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ηλίας Θεοδωρίδης: Η «Δημοτική Επανίδρυση Πέλλας» προτείνει ψήφο κατά συνείδηση


Σε δήλωσή του για το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαϊου, αλλά και για την επιλογή της ερχόμενης Κυριακής, ο επικεφαλής της "Δημοτικής Επανίδρυσης Πέλλας", γιατρός  Ηλίας Θεοδωρίδης, επισημαίνει τα εξής:

"Ο συνδυασμός της «Δημοτικής επανίδρυσης Πέλλας» ευχαριστεί όλους όσους τον εμπιστεύθηκαν και τον ψήφισαν, ώστε να αντιπροσωπεύσει τους Δημότες της Πέλλας με ανεξάρτητο και ισχυρό πολιτικό λόγο, σχέδιο και πρόγραμμα για τον Δήμο μας. 
«Η Δημοτική επανίδρυση Πέλλας» θα τους κάνει περήφανους για την επιλογή τους αυτή.
Η εκλογή πέντε Δημοτικών συμβούλων καθιστά την παράταξή μας ικανή να έχει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις του νέου δημοτικού συμβουλίου, έτσι ώστε να κινηθεί προς την κατεύθυνση που εμείς χαράξαμε προς όφελος των παραγωγικών τάξεων των πολιτών και του τόπου.
Ελπίζουμε και θα προσπαθήσουμε να πείσουμε στην πράξη και το μεγάλο μέρος των πολιτών που αν και εκτίμησαν πολύ θετικά την πολιτική μας παρουσία στις εκλογές, δεν μας ψήφισαν γιατί δεν μπόρεσαν να υπερβούν τα κομματικά και άλλα εμπόδια που προέβαλαν οι αντίπαλοί μας.
Για τις επαναληπτικές εκλογές στις 2 Ιουνίου, η «Δημοτική Επανίδρυση Πέλλας» προτείνει στους πολίτες που την εμπιστεύθηκαν τη μόνη επιλογή που της αρμόζει, και δεν είναι άλλη από την ψήφο κατά συνείδηση."


Με εκτίμηση
Ο επικεφαλής του συνδυασμού 
Γιατρός Ηλίας Θεοδωρίδης

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

18 comments:

  1. Άντε ρε Ηλία τίποτα δεν κατάλαβες το ποσοστό που πήρες καλά να είναι η Κεχαγιά που ήταν μαζί σου αλλιώς ούτε αυτό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε φύγε σαν τον κλέφτη τώρα αυτό ξέρεις να το κάνεις καλά απαράδεκτε πήρες στο λαιμό σου τόσα παιδιά υποψήφιους και την ψυχή του συνδυασμού την δημητρουλα
    Μας ρε απαραδεκτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι όμως ήταν ο ποιο ικανός από όλους .ας βγη κάποιος που να τον αμφισβητεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηθικός μεν λίγος στα υπόλοιπα είδαμε την ανακοίνωση πέραν του ότι είναι παντελώς απολιτικ μας δίνει την εντύπωση ότι κατέβαινε μόνος δεν είχε υποψήφιους, συνεργάτες ούτε ένα ευχαριστώ ντροπή του έχει και πτυχίο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαράδεκτος την πάρτη του μόνο λίγος και λιγότερος από το τίποτα το οποίο κατηγορούσε και τον άλλον δήθεν τον καζινακια εσυ τι ρε φίλε τι????????? Έφυγες την έκανες όπως και όταν ήσουν βουλευτής σε διαγράψαμε και εξαφανίστηκες το ίδιο κάνεις και τώρα κρίμα αλλά κάνεις δε σκέφτηκε την Κεχαγιά που σε έτρεχε να κατέβει αυτή αντί για σένα τώρα θα είχανε δικό μας άνθρωπο δήμαρχο όχι τουρίστα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άτε αυτό το ΠΑΣΟΚ ούτε να σκέφτεται ούτε να υπολογίζει σωστά στηρίζει έναν τώρα υποψήφιο δήμαρχο που δεν τραβάει μπορούσα να βρει άλλον η άλλη να κατεβάσουν πχ συμφωνώ με τον 7.07 την ψυχή του συνδυασμού του απαράδεκτου Ηλία την Κεχαγιά και όλα θα ήταν τέλεια. Τώρα τι γίνεται??????? Με την ανεγκεφαλιασας πάλι σταμκο θα έχουμε αρεεεεεε ...και την άλλη τετραετία θυμήθητε την είναι ιδανική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά συμφωνώ απόλυτα με όλους σας έχετε απόλυτο δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγγνώμη, αλλά νομίζω πως είναι ο Mr Αποτυχία! Αφού άλλαξε πόσα κόμματα και δεν πέτυχε ποτέ σε κανένα από αυτά είπε να κατέβει για το Δήμο. Βρε δε κατάλαβες ότι ο κόσμος σε στέλνει πάντα σπίτι σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως κάνοντας βόλτες αυτήν την εβδομάδα συνάντησα πάνω από εκατό ανθρώπους ούτε ένας δεν μου είπε ότι θέλει σταμκο τελικά Ποιός τον ψήφισε ρε παιδιά λεωφορεία με κινέζους τουρίστες?? ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άντε στην ναφθαλίνη πάλι Ηλία τουρίστα χωρίς βαλίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άντε και υποψήφιος βουλευτής τώρα και μια ζωή υποψήφιος μόνο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την άλλη φορά Κεχαγιά Δήμητρα και να δείτε τι θα γίνει αρεεεεεε κάνεις δεν το σκέφτηκε αυτή τη φορά άρεσε Παπανικολάου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αχ Ηλία και αυτό πολύ ήταν να ξέρεις δεν είσαι αγαπητός πάρτο χαμπάρι αιντεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αρεεεεεεεεεε θύμα του Παπανικολάου δλδ αυτός τώρα πες μου ότι είναι και πολιτικός ο Νίκος χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υπεύθυνος για την κατάντια του Δήμου είναι μόνο ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ έχει και τα μούτρα και κατεβαίνει βουλευτικές ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ που θα φας αγορίνα σε περιμενουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα πω μια αλήθεια από τον συνδυασμό του Παπανικολάου δεν ήταν η Κεχαγιά αγαπητή στον κόσμο γιατί δεν την πρότεινε άραγε??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου απαντήσω γιατί η συμφωνία είχε παιχτεί 4 χρόνια πριν όποτε τι να έλεγε ο Παπανικολάου απλώς τον κινέζο γι'αυτό έχουμε σταμκο πάλι.

      Διαγραφή
  17. Έχετε δίκιο όλα τα φταίει εκείνος ο Παπανικολάου άντε ρε στο πυρ το εξώτερον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.