24.5.19

Ο Πέτρος Παπακαρμέζης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Ηλία Θεοδωρίδη


Με την παρούσα ανακοίνωση θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου να αποδεχθώ την -τιμητική για μένα- πρόταση του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Ηλία Θεοδωρίδη και στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές να κατέλθω υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο μας με το συνδυασμό “Δημοτική Επανίδρυση Πέλλας”.
Σε όλους τους τομείς της ζωής μου (προσωπικό, οικογενειακό, επαγγελματικό, κοινωνικό) έχω πορευτεί με αξιοπρέπεια και εντιμότητα, υπηρετώντας χωρίς παρεκκλίσεις το σύνολο των ηθικών αρχών από τις οποίες διακατέχομαι και παρακολουθώντας πάντα τις πολιτικές εξελίξεις ως απλός, αλλά όχι αδιάφορος, πολίτης.
Αυτό σήμερα ορίζει το επόμενο βήμα μου, να θέσω στην κρίση των συνδημοτών την υποψηφιότητά μου στηρίζοντας με όλες τις δυνάμεις μου τον Υποψήφιο Δήμαρχο Πέλλας κ. Ηλία Θεοδωρίδη. 
Η μακρόχρονη συνεργασία μου -επαγγελματική και φιλική- με τον ίδιο μου επέτρεψε να διακρίνω στο πρόσωπό του έναν άνδρα - πολιτικό με έντονο το αίσθημα της ευθύνης και ήθος που σπανίζει στην εποχή μας, όπως άλλωστε το έχει αποδείξει πολλάκις στην έως τώρα πολιτική του πορεία.
Με ισχυρή, λοιπόν, πολιτική συνείδηση κρίνω ότι ήρθε, πλέον, η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας τις κοινωνικοπολιτικές θέσεις που πρεσβεύω. Προσωπικό στοίχημα ο καθημερινός αγώνας, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες, στρατηγικές, κομματικά συμφέροντα και κάθε είδους καιροσκοπισμούς, υπηρετώντας τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία θα στηρίξω και θα υπερασπιστώ με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να λειτουργεί ανεξάρτητα από την εκάστοτε Κεντρική Εξουσία με μοναδικό στόχο την εξωστρέφεια, αξιοποιώντας πόρους από ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα, καθώς και άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία, με στόχο ο Δήμος να καταστεί ένας σύγχρονος και αξιόπιστος πολιτιστικός προορισμός και ο Δημότης να βελτιώνει ουσιαστικά την καθημερινότητά του, διαμορφώνοντας παράλληλα το κατάλληλο υπόβαθρο για το «επιχειρείν».
Προς αυτή την κατεύθυνση, πιστεύω ότι μπορώ από την πλευρά μου να συμβάλω λυσιτελώς σε μια αυτοδιοίκηση που έχει ως όραμα την αναγέννηση του δήμου μας, καταθέτοντας νέες ιδέες και εργατικότητα.
Αφήνω, επομένως, στην κρίση σας την ικανότητά μου να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της αυτοδιοίκησης και ζητώ τη στήριξή σας, υποσχόμενος ότι δε θα αθετήσω την όποια εμπιστοσύνη και προσδοκία σας απέναντι μου.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση
ΠΑΠΑΚΑΡΜΕΖΗΣ Πέτρος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος