Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ομαλά αλλά με κενά σε εφορευτικές επιτροπές εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στην Π.Ε. Πέλλας


Ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ξεκίνησε από το πρωί και εξελίσσεται μέχρι τώρα η εκλογική διαδικασία στην Π.Ε Πέλλας. Ωστόσο όμως παρουσιάστηκαν κάποια κενά στις εφορευτικές επιτροπές και δύο κενά δικαστικών αντιπροσώπων τα οποία όμως καλύφθηκαν αμέσως χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα στην εξέλιξη της διαδικασίας.
Ειδικότερα σε πολλά εκλογικά τμήματα δεν παρουσιάστηκαν όλα τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών ( 4 τακτικά και 4 αναπληρωματικά) αλλά τα κενά καλύφθηκαν αμέσως με την συνδρομή της αστυνομίας. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σε ένα εκλογικό τμήμα του δήμου Πέλλας όπου δεν παρουσιάστηκε κανένα μέλος παρά μόνο κάποια με σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία δεν μπορούσαν να αντεπεξέλθουν στα καθήκοντά τους. Αμέσως έγινε η αντικατάστασή τους, όπως συνέβη και σε ένα άλλο εκλογικό τμήμα επίσης στα όρια του δήμου Πέλλας, όπου από τα 8 μέλη της εφορευτικής παρουσιάστηκε μόνο… ένα!


Επίσης από το πρωί προέκυψε κάποιο κενό δικαστικού αντιπροσώπου σε εκλογικό τμήμα του δήμου Αλμωπίας, με ξαφνική ασθένεια, το οποίο όμως καλύφθηκε αμέσως. Το ίδιο συνέβη και χθες το βράδυ με δικαστικό αντιπρόσωπο σε εκλογικό τμήμα του δήμου Πέλλας, ο οποίος ζήτησε να αντικατασταθεί.
Τέλος, σύμφωνα με την Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας, όλα εξελίσσονται ομαλά και δεν παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα προβλήματα μέχρι στιγμής, στην εκλογική διαδικασία.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.