Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το νέο ΔΣ Τοπικής Διοίκησης Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα [20-5-2019] , αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και Εξελεγκτικής Επιτροπής.Την επομένη [21-5- 2019] συνήλθε το Δ.Σ. και συγκροτήθηκε σε σώμα , ως κατωτέρω :

Α΄ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Κωνσταντίνος 2. Α΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΤΟΥΜΠΙΔΗΣ Θεόφιλος

3. Β΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΚΟΥΤΡΩΝΑΣ Σωτήριος 4. Γ΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΝΟΥΣΚΑΣ Καλλίνικος 5. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΣΕΛΚΟΥ Ειρήνη 6. ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤ : ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ Δημήτριος 7. ΤΑΜΙΑΣ : ΓΑΡΤΣΙΩΝΗΣ Παναγιώτης 8. ΑΝΑΠΛ. ΤΑΜΙΑ : ΣΙΒΕΝΑΣ Ιωάννης 9.ΑΡΜΟΔ. ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ : ΓΚΙΑΒΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία

Β΄ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΠΑΡΜΑΤΑΣ Γεώργιος 2. ΜΕΛΟΣ : ΧΡΗΣΤΟΥ Αναστάσιος 3. ΜΕΛΟΣ : ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ Χρήστος

- Η εκλογική διαδικασία διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία, καθώς σημειώθηκε μεγάλη συμμετοχή μελών [διπλάσιος αριθμός ψηφισάντων από την προηγούμενη], επιβραβεύοντας έτσι τις προσπάθειες μας για την αναγέννηση της Τοπικής μας, αλλά και επιβεβαιώνοντας τη στήριξη τους στις νέα προσπάθειά μας για να την καθιερώσουμε αυτήν ανάμεσα στις πλέον δραστήριες του Εθνικού Τμήματος.

- Καλωσορίζουμε στο νέο ΔΣ τα νεοεκλεγέντα μέλη και ιδίως αυτούς που μετέχουν για πρώτη φορά, ενώνοντας τις δυνάμεις μας για να συνεχίσουμε τις δράσεις μας , καλλιεργώντας την αλληλεγγύη, την αγάπη και τη φιλία ανάμεσα στα μέλη της μεγάλης αστυνομικής οικογένειας, καθώς και με την τοπική κοινωνία. -

SERVO PER AMIKECO
[Υπηρετώ δια της φιλίας]

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Κωνσταντίνος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
Ειρήνη ΣΕΛΚΟΥ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…