Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ποιοι εκλέγονται ευρωβουλευτές


Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του ΥΠΕΣ η ΝΔ φαίνεται ότι εκλέγει επτά ευρωβουλευτές. Με έξι ευρωβουλευτές ο ΣΥΡΙΖΑ, από δύο το ΚΙΝΑΛ , το ΚΚΕ και η ΧΑ, έναν η Ελληνική Λύση και στο όριο για την Ευρωβουλή η Μέρα 25.

Από τη ΝΔ προηγούνται ο Κυμπουρόπουλος με 218.353 ψήφους και ακολουθούν, Μεϊμαράκης, Βόζεμπεργκ, Σπυράκη, Κεφαλογιάννης,Ασημακοπούλου και Κύρτσος ενώ εκτός μένει ο Γιώργος Αμυράς.

Από την άλλη στο «στρατόπεδο» του ΣΥΡΙΖΑ προηγούνται ο Παπαδημούλης με 108,869 ψήφους και ακολουθούν  Κουντουρά, Αρβανίτης, Κούλογλου, Γεωργούλης ενώ εκτός μένει ο Γιάννης Μουζάλας.

Το ΚΙΝΑΛ φαίνεται ότι μένει με δύο έδρες τις οποίες φαίνεται ότι θα επανακαταλάβουν ο Νίκος Ανδρουλάκης με μέχρι στιγμής 59.493 ψήφους και η Εύα Καϊλή με 50.370 ψήφους ενώ πολύ κοντά είναι και ο Νίκος Παπανδρέου με 46.286 ψήφους ενώ εκτός φαίνεται ότι μένει ο Γιώργος Καμίνης.

Το ΚΚΕ παραμένει με δύο έδρες με τον Κωνσταντίνο Παπαδάκη με 25.485 ψήφους και τον Λευτέρη Νικολάου Αλαβάνο με 19.769 ψήφους να προηγούνται.
Από τη Χρυσή Αυγή με την μέχρι στιγμής καταμέτρηση προηγούνται ο Ιωάννης Λαγός και ο Αθανάσιος Κωνσταντίνου.

Τέλος η Ελληνική Λύση μένει με μία έδρα που καταλαμβάνει ο επικεφαλής του κόμματος Κυριάκος Βελόπουλος με 55.454 ψήφους ενώ η Μέρα 25 Καταλαμβάνει οριακά μια έδρα την οποία φαίνεται ότι καταλαμβάνει η Σοφία Σακοράφα με 15.871 ψήφους.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ανδρουλάκη γίνε αρηχγός του ΠΑΣΟΚ μπας και δει καμιά άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.