Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ Γιαννιτσών δημιουργούν

Το 1ο ΕΚ Γιαννιτσών, συνδιοργανώνει με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας και το Δήμο Πέλλας από 13 έως και 15 Μαΐου 2019 έκθεση - εκδήλωση με τίτλο «Το ΕΠΑ.Λ. δημιουργεί» στο χώρο στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Πέλλας.

Στόχος της έκθεσης είναι η δημοσιοποίηση και ανάδειξη στο ευρύ κοινό του σύγχρονου Επαγγελματικού Λυκείου, των έργων που υλοποιήσαν οι μαθητές στη διάρκεια του σχολικού έτους, την ενημέρωση για τη δομή του και τη διεύρυνση της πρόσβασης των μαθητών/τριών των ΕΠΑ.Λ σε ΤΕΙ και σε Πανεπιστήμια, καθώς και την εφαρμογή του θεσμοθετημένου «Μεταλυκειακού Έτους - Τάξης Μαθητείας» για αποφοίτους των ΕΠΑ.Λ.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν οι 7 τομείς και οι 15 ειδικότητες που λειτούργησαν την τρέχουσα σχολική χρονιά στο 1ο ΕΠΑΛ και στο 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών. Θα εκτεθούν μαθητικά έργα και θα παρουσιαστεί οπτικό - ακουστικό υλικό που έχουν δημιουργήσει μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί. Το πρόγραμμα της έκθεσης - εκδήλωσης περιλαμβάνει επίσης διεξαγωγή εκδήλωσης για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και τη Μαθητεία την Τρίτη 14/5/2019 και ώρα 7:30 στην Αίθουσα του Κέντρου Πληροφόρησης Νέων του Δήμου Πέλλας.

Η έκθεση και η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό, που ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές δυνατότητες που προσφέρονται στους μαθητές/τριες των Επαγγελματικών Λυκείων όπως επίσης για το πρόγραμμα «Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ «ΤΟ ΕΠΑΛ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ»  

Σας αποστέλλουμε το πρόγραμμα για την τριήμερη Έκθεση – Εκδήλωση με τίτλο: «ΤΟ ΕΠΑΛ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», την οποία διοργανώνουμε από κοινού με τη ΔΔΕ ΠΕΛΛΑΣ, το 1ο, 2ο και το Εσπερινό ΕΠΑΛ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Πέλλας, από 13/5/2019 μέχρι 15/5/2019: 

Δευτέρα 13/5/2019

9.00 πμ-13.00μμ: Έκθεση Έργων μαθητών. Επισκέψεις σχολείων
7.00μμ-9.00 μμ: Εγκαίνια Έκθεσης Έργων μαθητών. Επισκέψεις κοινού.
              Μουσική επένδυση των εγκαινίων από μαθητές των  ΕΠΑΛ

Τρίτη 8/5/2018

9:00 π.μ. – 13:00 μ.μ. Έκθεση Έργων μαθητών. Επισκέψεις σχολείων
6.00μμ-8.30μμ: Έκθεση Έργων μαθητών. Επισκέψεις κοινού.
7:30- 8.45μμ: Εκδήλωση με τίτλο: «Η αναβάθμιση της Επαγγελματική      Εκπαίδευσης», με το εξής πρόγραμμα:
7.30 μμ-7.45μμ : Χαιρετισμοί.
7.45μμ-8:15μμ Ομιλία με θέμα «Η αναβάθμιση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης», με εισηγητή το Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου του 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. της Περιφερειακής Δ/νσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αθανασόπουλο Ανδρέα. 
8:15 – 8:45 Βράβευση μαθητών των ΕΠΑΛ που εισήχθησαν σε ΑΕΙ –ΤΕΙ το        προηγούμενο σχολικό έτος. Βράβευση των επιχειρήσεων που συνεργάστηκαν με τα ΕΠΑΛ στο πλαίσιο της Μαθητείας
Μουσική επένδυση της εκδήλωσης από μαθητές των  ΕΠΑΛ

Τετάρτη 9/5/2018
9:00 π.μ. – 13:00 μ.μ. Έκθεση Έργων μαθητών. Επισκέψεις σχολείων
6.00μμ-8.30μμ: Έκθεση Έργων μαθητών. Επισκέψεις κοινού

Η Δ/ντρια του 1ου ΕΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Οικονομίδου Αικατερίνη

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…