Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγανακτισμένος είναι αγρότης από την Καρυδιά Έδεσσας από τις εκτιμήσεις του ΕΛΓΑ


Με έκπληξη ενημερώθηκε χθες για τα πορίσματα - εκτιμήσεις του ΕΛΓΑ αγρότης από την Καρυδιά Έδεσσας και αφορούσαν τις βροχοπτώσεις του Ιουνίου – Ιουλίου 2018. Όπως χαρακτηριστικά μας ανέφερε με μεγάλη αγανάκτηση: «Το γειτονικό με αυτόν χωράφι με κεράσια το ποσοστό ζημιάς όπως αυτό εκτιμήθηκε από τον ΕΛΓΑ ήταν 80% ενώ στο δικό του 25%, πως είναι δυνατόν». Τα ποσοστά των εκτιμήσεων είναι απαράδεκτα, ούτε δίκαια είναι, ούτε ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα σημείωσε. Τις επόμενες ημέρες θα υποβάλει ένσταση και ελπίζει να δικαιωθεί.  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Ο δήθεν αγρότης δεν πείθει ούτε και η ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν ψαξετε λιγακι καπιοι με μαζεμενα κερασια πηραν πολλα λεφτα αλλα κανενασ δεν μιλα παρα πολλα λεφτα αλλα κανενασ δεν μιλα ρωτηστε τσακρη σηφακη κατι παραπανω ξερουν αυτοι και αλλοι δουλευουν σαν σκιλια και περνου να μη πω τι ξυπνηστε αγροτεσ φτανει δικα μασ ειναι τα λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΤΟ : ΔΙΠΛΑΝΟ ΧΩΡΑΦΙ ΕΧΕΙ 80% ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ 25%, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΒΡΟΧΗ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ.
    ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ 80% ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ 80% ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα κ η βροχή κάνει επιλογή που θα πέσει. Βροχή είναι αυτή όπου θέλει πάει. Λίγο ντροπή να έχουμε πρέπει. Ποιος θα βγάλει τα μάτια του άλλου. ΝΤΡΟΠΉ. ΜΌΝΟ ΑΥΤΌ.

      Διαγραφή
  4. Είναι πολλά τα έτοια μίας τέτοιας απόκλισης σε εκτίμηση αν την ψάξει λίγο ο παραγωγός θα καταλάβει.Αφήνω Τελευταία την λανθασμένη εκτίμηση αλλά δεν την αποκλείω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποιοι αλλοιπόν περνούν περισσότερα λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μονον ο εισαγγελεασ μπορει να δωσει λυση αλλα που ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.