Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παραιτήθηκε λόγω "Κλεισθένη" ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πέλλας


Την παραίτησή του από το αξίωμα του προέδρου του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π. υπέβαλλε σήμερα ο Γιώργος Τόσιος, κατά την διάρκεια κατεπείγουσας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας, που πραγματοποιήθηκε στις 9.00 το βράδυ, μετά από σχετική πρόσκληση με μοναδικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης την "Αποδοχή παραίτησης του λαϊκού μέλους κ. Τόσιου Γεώργιου από το αξίωμα του προέδρου της ΔΕΥΑΠ".
Η εξέλιξη αυτή προέκυψε από το νέο νόμο (ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ) για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σύμφωνα με τον οποίο δεν μπορεί να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κάποιο λαϊκό μέλος που κατέχει θέση προέδρου σε Νομικό Πρόσωπο ΟΤΑ. Ο Γιώργος Τόσιος είναι λαϊκό μέλος και υποψήφιος με τον συνδυασμό του δημάρχου Γρ. Στάμκου, "Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε". Συνεπώς, για να είναι έγκυρη η συμμετοχή του στις εκλογές έπρεπε  να προηγηθεί η παραίτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας.
Να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν σύμβουλοι μόνο από την πλειοψηφία και κανένας από τις παρατάξεις της μειοψηφίας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.