24.5.19

Η Μάγδα Παπαδοπούλου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό "ΝΕΑ ΠΝΟΗ"


Αγαπητές μου συνδημότισσες και αγαπητοί μου συνδημότες, πέρασαν σχεδόν πέντε έτη από τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Κατά το χρονικό διάστημα αυτό άσκησα τα καθήκοντα της Δημοτικής Συμβούλου με ευσυνειδησία, εντιμότητα, σκληρή δουλειά, ειλικρίνεια και ανιδιοτελές πνεύμα, ακολουθώντας πιστά το πολιτικό μου όραμα με ήθος και αξιοπρέπεια, ανανεώνοντας συνεχώς τη σχέση μου με όλους εσάς.

Επειδή είναι σημαντικό να κυνηγάς το όνειρό σου, να προσπαθείς, να επιμένεις και να μην το βάζεις κάτω, επιλέγω για δεύτερη φορά να κατέλθω στις Δημοτικές εκλογές ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πλήρη επίγνωση των δυσχερειών που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας επιλέγω να συστρατευθώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Σκύδρας Κώστα Καρασαρλίδη, ο οποίος με τίμησε ιδιαίτερα με την πρότασή του, ώστε να φέρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μια «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» στο Δήμο Σκύδρας.

Με εκτίμηση,
Mάγδα Παπαδοπούλου
Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Σκύδρας

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Μάγδα Παπαδοπούλου μένει στη Σκύδρα και είναι κόρη του Παπαδόπουλου Σεραφείμ, εν αποστρατεία Ταξιάρχου της Ελληνικής Αστυνομίας που υπηρέτησε ως Διοικητής Υπηρεσιών Νομού Πέλλας (Έδεσσα, Αριδαία, Γιαννιτσά) και διετέλεσε Διευθυντής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης και της Ίνεγλη Έλσας με καταγωγή από τα Σεβαστειανά Σκύδρας. Έχει μια μικρότερη αδελφή την Θεοδώρα, απόφοιτη τμήματος Πληροφορικής που εργάζεται ως αεροσυνοδός στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Είναι Δικηγόρος Παρ’Εφέταις και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών και διατηρεί δικηγορικό γραφείο από το 2012 στον πεζόδρομο Γιαννιτσών και ασκεί μάχιμη δικηγορία στους τομείς του αστικού και ποινικού δικαίου.

Είναι απόφοιτη του τμήματος Νομικής της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Το 2011 πέτυχε πρώτη στις εξετάσεις των υποψηφίων Δικηγόρων του Εφετείου Θεσσαλονίκης με βαθμό «άριστα» 9,64. Το 2016 εργάστηκε ως Νομικός στο Κτηματολόγιο Σκύδρας. Παρακολούθησε επαγγελματικά σεμινάρια και επιμορφώσεις για το οικογενειακό δίκαιο και την μονογονεϊκή οικογένεια, για το ποινικό δίκαιο και το τροχαίο ατύχημα, για το ηλεκτρονικό έγκλημα, για την εγκληματικότητα και την θυματοποίηση των ανηλίκων. Έλαβε κατάρτιση για το θεσμό της Διαμεσολάβησης στο Ινστιτούτο Διαμεσολάβησης «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» και αναμένει τις εξετάσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την πιστοποίησή της ως διαμεσολαβήτρια. Γνωρίζει την Αγγλική και την Ιταλική γλώσσα.


Από το 2014 είναι Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Σκύδρας και διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Προστασίας.