Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Έφη Ταμβίσκου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την "Ενωτική Δράση"



Φίλες και φίλοι μου. 
Ως γιατρός, έδωσα όρκο να υπηρετώ τον άνθρωπο. Η εμπιστοσύνη που μου δείξατε αυτά τα χρόνια, επιλέγοντάς με να υπηρετήσω παράλληλα και την Αυτοδιοίκηση, πέρα από μεγάλη τιμή, ήταν και αφορμή να διευρύνω περαιτέρω τις γνώσεις μου.  
Αγωνίστηκα, σεβόμενη πάντα την ανθρώπινη ύπαρξη και το περιβάλλον, υπερασπιζόμενη αξίες που κινδύνευαν να χαθούν και μαζί με αυτές η συνοχή της κοινωνίας μας.
Το πέρασμα από το παρελθόν στο παρόν και στο μέλλον, προϋποθέτει την αξιολόγηση της υπάρχουσας κατάστασης, αλλά και τη θέληση για συνέχεια, ακόμη πιο αποφασιστική και δυναμική. 
Επέλεξα αυτή η συνέχεια να πραγματοποιηθεί μέσω του Συνδυασμού «ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ» και με  επικεφαλής τον Αντώνη Ρυσάφη. 
Με τον υποψήφιο  Δήμαρχο υπήρξαμε συναγωνιστές από το 2010, έχοντας κοινό όραμα και στόχο την προοπτική και την ανάπτυξη της περιοχής, την εξωστρέφεια και την αξιοκρατία στο Δήμο μας, όραμα που λυσσαλέα πολεμήθηκε και απαξιώθηκε.
Γνωρίζω πολύ καλά ότι η ενασχόληση με τα κοινά και η διαχείρισή τους δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτεί καθημερινή επικοινωνία και συνεργασία με εσάς τους πολίτες, αλλά και υπέρβαση του ιδίου σου του εαυτού για να ξεπερασθούν τα «δύσκολα»
Η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι μονοπώλιο. Είναι προνόμιο.  Δεν μας καθιστά ισοβίτες στα δημοτικά δρώμενα, αλλά μας  διδάσκει να γίνουμε καλύτεροι, αποτελεσματικότεροι, όχι μόνο εκεί που αποδεδειγμένα το πετύχαμε, αλλά κυρίως εκεί που μας αμφισβητούν ότι μπορούμε. 
Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο εάν έχεις θέληση και πίστη ότι μπορείς να το πετύχεις. 
Αυτή την προσπάθεια σας καλώ να συνεχίσουμε  μαζί.

Φιλικά 
Έφη Ταμβίσκου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment