Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίζεται η υλοποίηση του Ε.Π. Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής του Τ.Ε.Β.Α. από την Π.Κ.Μ. – Π.Ε. Πέλλας


Η διανομή τροφίμων ξεκινά αύριο (09/05) από το Δήμο Σκύδρας και συνεχίζεται Παρασκευή (10/05) στο Δήμο Έδεσσας

Αύριο (Πέμπτη 09/05) πρόκειται να πραγματοποιηθεί η νέα διανομή τροφίμων από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους.
Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά καλεί όλους τους συμπολίτες μας ωφελούμενους να παραλάβουν τα τρόφιμα τα οποία πρόκειται να διανεμηθούν υπογραμμίζοντας την ανάγκη στήριξης με τα διαθέσιμα μέσα, των ανθρώπων που έχουν νιώσει περισσότερο τις επιπτώσεις της κρίσης που βιώνουμε. 
Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα παραλάβουν νωπά τρόφιμα και, ειδικότερα, κρέας βόειο και χοιρινό, τυρί φέτα, ημίσκληρο τυρί και ακτινίδια.

Συγκεκριμένα, 
- για τους ωφελούμενους του Δήμου Σκύδρας, η διανομή θα γίνει αύριο Πέμπτη (09/05) από την άτυπη Βιομηχανική Περιοχή Ριζαρίου (πρώην σφαγεία Ζλάτη).
- για τους ωφελούμενους του Δήμου Έδεσσας, η διανομή θα γίνει την Παρασκευή (10/05) από την άτυπη Βιομηχανική Περιοχή Ριζαρίου (πρώην σφαγεία Ζλάτη).
Οι ώρες διανομής για τους ωφελούμενους και των δύο Δήμων είναι:
09:00 – 18:00.
Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους της συσκευασίας (κυρίως στις περιπτώσεις πολυμελών οικογενειών) χρειάζεται μεταφορικό μέσο για την μεταφορά των προϊόντων που θα παραληφθούν.
Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα ενημερωθούν εξατομικευμένα με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο επικοινωνίας.
Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν διανομές τροφίμων στους υπόλοιπους Δήμους, Αλμωπίας και Πέλλας αντίστοιχα για τις οποίες οι πολίτες θα ενημερωθούν με νεώτερη ανακοίνωση.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.