Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευρωβουλευτής με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα!


Ένα από τα παράδοξα αυτών των εκλογών είναι ότι το κόμμα της Χρυσής Αυγής συγκεντρώνοντας το 4,85% των ψήφων στις ευρωεκλογές, εκλέγει δύο έδρες στο νέο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τα
επόμενα πέντε χρόνια.
Και εξηγούμαι γιατί είναι ένα από τα παράδοξα. Ο πρώτος σε ψήφους που εκλέγεται βάσει των σταυρών που έχουν καταμετρηθεί μέχρι στιγμής είναι ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Λαγός.
Ο οποίος όμως λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής που τώρα εκδικάζεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, του έχουν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής του. Συνεπώς πώς μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του ως ευρωβουλευτής;
Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, το αμέσως επόμενο βήμα του είναι η προσφυγή στη δικαιοσύνη με αίτημα την άρση των περιοριστικών όρων. Το θέμα ωστόσο είναι τι θα κάνει η δικαιοσύνη που μπορεί και να του το απορρίψει, αλλά και τι θα κάνει ο ίδιος αν γίνει κάτι τέτοιο.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Λαγός αποφυλακίστηκε με αυστηρότατους περιοριστικούς όρους το 2015 μαζί με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο λόγω λήξης των 18μηνου προσωρινής κράτησης.
Οι Γ. Λαγός και Ν. Μιχαλολιάκος ήταν προφυλακισμένοι από τα τέλη του Σεπτεμβρίου 2013 για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.
Το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας διέταξε με βούλευμα την αποφυλάκισή τους και επέβαλαν στον Γιάννη Λαγό τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της μη συμμετοχής σε δημόσια συνάθροιση, ενώ του έχει επιβληθεί να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

dikastiko.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΣΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι υπόδικοι όσοι τους αφήνουν ακόμα ελευθερους αυτους τους ναζιστες.Το θέμα είναι σοβαρό και είμαστε όλοι έτοιμοι να πάμε και δικαστικά όποιον καλύπτει χρυσαυγίτη.Ξεκάθαρα πράγματα οχι δίπορτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκπρόσωπο του ναζισμού ήθελες να πεις μάλλον μεγάλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.