Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Έδεσσας



Αποτελέσματα πανελλήνιου πρωταθλήματος Α/Γ & Ε/Ν 2019
                                                                                                                                              Στο Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου «Κονταξοπούλειο» στη Θες/νικης ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Εφήβων / Νεανίδων και Ανδρών /Γυναικών το περασμένο τριήμερο 3-5 Μαΐου 2019.
Το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα σημαδεύτηκε από μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές, φυσικό επακόλουθο της ραγδαίας ανάπτυξης που παρουσιάζει το άθλημα, ειδικά στις νεαρές ηλικίες και τη νέα φουρνιά αθλητών και αθλητριών που δείχνει… δόντια απέναντι σε αντιπάλους υψηλού επιπέδου.
Ο Α.Σ. Έδεσσας συμμετείχε με δύο αθλήτριες. 
Συγκεκριμένα στην κατηγορία των -67 κιλά Γυναικών αγωνίστηκε την 1η ημέρα του πρωταθλήματος η Παπαδοπούλου Κυριακή και ενώ έδωσε έναν καταπληκτικό αγώνα οι δυνάμεις της δεν έφτασαν για την καταγραφή πόντων αφού ήταν εξασθενημένη από ίωση που την ταλαιπωρούσε. Πρέπει να τονίσουμε ότι η Παπαδοπούλου πρωταγωνιστεί στο βάθρο του Πανελληνίου 8 συνεχόμενες χρονιές. 
Ενώ την Κυριακή 5/5 αγωνίστηκε η Μαλίγκα Έλενα στην κατηγορία των -63 κιλά Νεανίδων. Κέρδισε τον 1ο αγώνα εύκολα σταμάτησε όμως η πορεία της στον 2ο αγώνα αφού είχε να αντιμετωπίσει ένα από τα φαβορί της κατηγορίας και ενώ είχαμε το προβάδισμα έχασε τελευταία στιγμή με σκορ 3-1 και έτσι έμεινε στην 5η θέση.
Συγχαρητήρια στις αθλήτριες για τη συνεχή προσπάθεια.
Αυτό το Σάββατο μικροί αθλητές του Συλλόγου αγωνίζονται σε φιλική συνάντηση στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ!

Με την Εθνική Ομάδα των παίδων ο αθλητής του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ Τότλης Ιωάννης θα αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων τον ερχόμενο Οκτώβρη στη Ρίγα της Λετονίας
 προετοιμασία έχει ξεκινήσει ήδη με πολύ υψηλούς στόχους και νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά που ο Δήμος Έδεσσας και ο Δημαρχός μας κ. Γιάννου Δημήτριος στηρίζουν αυτή την προσπάθεια. 
Συγκεκριμένα μετά από απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου τα έξοδα συμμετοχής της αποστολής του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ στο Πανευρωπαϊκό θα καλυφθούν από το Δήμο.
Η μεγάλη αθλητική οικογένεια του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ ευχαριστεί θερμά για αυτήν την στήριξη, αναγκαία για την επίτευξη των στόχων μας.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.