Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γρηγόρης Στάμκος: «Ισχυρή δημοτική αρχή για να συνεχίσουμε να παράγουμε έργο για τον τόπο» (φωτο)


Το πρόγραμμά του για την ανάπτυξη της Πέλλας παρουσίασε ο δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε» Γρηγόρης Στάμκος σε μία μεγάλη ανοιχτή ομιλία στην Πέλλα, παρουσία δεκάδων δημοτών και υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων. «Διαλέγουμε ανάμεσα στο νέο και στο παλιό, στη σωστή, σύγχρονη διοίκηση και στο λαϊκισμό και τις εύκολες υποσχέσεις», είπε και ζήτησε μία μεγάλη πλειοψηφία για να γίνουν πραγματικότητα τα οραματικά έργα που έχουν σχεδιαστεί για το δήμο. 
«Είναι χρέος μας να κάνουμε αυτόν τον τόπο σύγχρονο και όμορφο. Και θα το κάνουμε με τις δυνάμεις μας, κάθε μέρα, με κάθε μας πράξη», είπε χαρακτηριστικά.
 Ο δήμαρχος Πέλλας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη στήριξη των ανέργων, τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, τους αγροτικούς δρόμους και τις αποχετεύσεις, που έγιναν στο δήμο τα εννέα χρόνια της θητείας του.  «Όλα μας τα έργα και οι δράσεις αφορούν πραγματικές ανάγκες, έγιναν και γίνονται με απόλυτη διαφάνεια και με τους πόρους που έχουμε, όπως και με τα χρήματα που φέρνουμε στην περιοχή μας».
Ο κ. Στάμκος κατηγόρησε τους αντιπάλους του ότι τόσα χρόνια που ο δήμος είχε προβλήματα ήταν εξαφανισμένοι για να έρθουν τώρα που ο δήμος είναι πλεονασματικός με πρόγραμμα και εγκεκριμένα κονδύλια. «Πού ήταν όταν παλεύαμε να επιβιώσουμε; Πού ήταν όταν ξεχρεώναμε τις αμαρτίες τους από τους προηγούμενους δήμους; Πού ήταν όταν δίναμε τη μάχη ακόμα και για να βάλουμε πετρέλαιο στα σχολεία μας;», αναρωτήθηκε ο κ. Στάμκος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΕΛΛΑ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ 
stpel
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment