Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εγκρίθηκε η πρόταση για Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου στην Έδεσσα


Εκκρίθηκε η πρόταση του Δήμου Έδεσσας και του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας για δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall).
Πρόκειται για ένα πλέγμα δράσεων, συνολικού προϋπολογισμού  1.900.000 €, που θα αναμορφώσει τμήμα του κέντρου της Έδεσσας και τις προσόψεις των καταστημάτων που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα.
Οι παρεμβάσεις που έχει σχεδιαστεί να γίνουν αφορούν τη διαμόρφωση πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων, τον φωτισμό και εορταστικό φωτισμό της πόλης, τη διαμόρφωση των κοινόχρηστων WC, την προμήθεια και εγκατάσταση υπόγειων κάδων διαβαθμισμένης συμπίεσης και την εγκατάσταση δικτύου ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο.
Το πρόγραμμα λειτουργεί συμπληρωματικά με το μεγάλο πρόγραμμα της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, που έχει ξεκινήσει να υλοποιείται και αφορά στην ενοποίηση του εμπορικού με το τουριστικό κέντρο της πόλης. Είναι μία πολύ θετική εξέλιξη για την αγορά της Έδεσσας, που αναβαθμίζεται ως προς τις υποδομές της και παρέχονται σύγχρονες υπηρεσίες με καινοτόμες δράσεις στους πολίτες της Έδεσσας και τους επισκέπτες.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΑΥΤΟ ΠΕΡΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Κ.Λ.Π ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ.
    ΠΑΛΙ ΜΟ@@@ΝΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΟ.
    ΕΚΕΙΝΗ Η 18ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΝΤΟΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑ.
    ΟΙ ΠΟΤΑΜΟΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΑΛΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΤΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΕΑ ΕΡΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Πλατεία Κολωνακίων στο κέντρο της Έδεσσας πότε θα επιτέλους θα πάρει το όνομα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.