Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη του υποψήφιου δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου στις δημόσιες υπηρεσίες του δήμου Αλμωπίας (φωτο)


Σειρά επισκέψεων πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος  δήμαρχος Παρούτογλου Νικόλαος στις δημόσιες υπηρεσίες του δήμου.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος με τους συνεργάτες του, Τσιρόπουλο Νικόλαο, Νικολαΐδη Κωσταντίνο, Τσιώνη Γεώργιο, Θεοδωρίδη Αναστάσιο και Λεμονίδη Γεώργιο επισκέφθηκε κατά σειρά το υποκατάστημα Ι.Κ.Α ΑΡΙΔΑΙΑΣ, το Κ.Ε.Π,  το δήμο και το γραφείο της πολεοδομίας, το Κέντρο Υγείας, το Δασαρχείο, το Αστυνομικό τμήμα και την Πυροσβεστική υπηρεσία Αριδαίας.
Είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα  και τις ελείψεις των υπηρεσιών και μετά από εποικοδομητικό διάλογο να προτείνει ουσιαστικές  λύσεις.  ¨Θα κάνουμε κάθε προσπάθεια ακόμα και αν πρέπει να υπερβούμε τους εαυτούς μας, προκειμένου να μη διασαλευτεί η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών¨ τόνισε ο Νίκος  Παρούτογλου.  Ένα από τα σημαντικότερα θέματα που συζήτησε με τον  διοικητή της Π.Υ. ΑΡΙΔΑΙΑΣ ήταν η αποτύπωση ενός πλάνου-σχεδίου για την αντιμετώπιση εκτάκτων αλλά και τακτικών περιπτώσεων γιατί κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με τη ζωή του άλλου.
Στις δηλώσεις του εμφανίστηκε αισιόδοξος ως προς την έκβαση του εκλογικού αποτελέσματος  την ερχόμενη Κυριακή 26 Μαΐου.Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment